Lista e produkteve sipas Sanelli

Thike Shefi SanelliSan

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi 5 881 LEK

-Thikë shefi për prerjen dhe pastrimin e perimeve, frutave, mishit, peshkut

-Koleksioni SanelliSan ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Shefi SanelliSan

-Thikë shefi për prerjen dhe pastrimin e perimeve, frutave, mishit, peshkut

-Koleksioni SanelliSan ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi 5 881 LEK

Thike Shefi e dhembezuar 25cm

Cmimi normal 7 420 LEK Cmimi 5 788 LEK

-Thikë me teh të dhëmbëzuar, ideale për prerjen e çokollatës, perimeve dhe frutave të forta (p.sh. ananasi,etj)

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Shefi e dhembezuar 25cm

-Thikë me teh të dhëmbëzuar, ideale për prerjen e çokollatës, perimeve dhe frutave të forta (p.sh. ananasi,etj)

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 420 LEK Cmimi 5 788 LEK

Thike Sharre profesionale 33cm

Cmimi normal 5 890 LEK Cmimi 4 594 LEK

Thikë me teh të dhëmbëzuar, e përshtatshme për përpunimin e peshkut të madh (p.sh. ton). 

Dorezë ergonomike e dyfishtë dhe material kundër rrëshqitjes 

oleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

Ky koleksion profesional mbrohet nga patenta në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Sharre profesionale 33cm

Thikë me teh të dhëmbëzuar, e përshtatshme për përpunimin e peshkut të madh (p.sh. ton). 

Dorezë ergonomike e dyfishtë dhe material kundër rrëshqitjes 

oleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

Ky koleksion profesional mbrohet nga patenta në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 890 LEK Cmimi 4 594 LEK

Thike proshute Sanelli

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

-Thikë e veçantë për heqjen e kockave të proshutës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike proshute Sanelli

-Thikë e veçantë për heqjen e kockave të proshutës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 9 330 LEK Cmimi 7 277 LEK

Thike Profesionale...

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thikë e mprehtë dhe teh i rëndë që përdoret për të prerë peshkun; përdoret në sushi, por edhe për mish pule dhe viçi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike Profesionale...

Thikë e mprehtë dhe teh i rëndë që përdoret për të prerë peshkun; përdoret në sushi, por edhe për mish pule dhe viçi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike profesionale per...

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

"Tre virtyte" - I referohet tre përdorimeve për të cilat thika është më e përshtatshme: filetim, grirja, bluarja.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike profesionale per...

"Tre virtyte" - I referohet tre përdorimeve për të cilat thika është më e përshtatshme: filetim, grirja, bluarja.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike profesionale Mishi

Cmimi normal 4 710 LEK Cmimi 3 674 LEK

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike profesionale Mishi

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 4 710 LEK Cmimi 3 674 LEK

Thike perimesh profesionale...

Cmimi normal 6 950 LEK Cmimi 5 421 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve

 -Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike perimesh profesionale...

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve

 -Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 6 950 LEK Cmimi 5 421 LEK

Thike Perimesh dhe frutash...

Cmimi normal 5 770 LEK Cmimi 4 501 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen dhe grirjen e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Perimesh dhe frutash...

-Thikë e përshtatshme për prerjen dhe grirjen e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 770 LEK Cmimi 4 501 LEK

Thike Perimesh 6cm

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi 1 490 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Perimesh 6cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 1 910 LEK Cmimi 1 490 LEK

Thike perimesh 16cm

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike perimesh 16cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Thike perimesh

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, ideal për sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike perimesh

Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, ideal për sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike per copetimin e...

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike per copetimin e...

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

Thike mishi Sanelli 16cm

Cmimi normal 9 930 LEK Cmimi 7 745 LEK

-Thikë e përshtatshme për copëtimin e mishit të papërpunuar me kocka

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike mishi Sanelli 16cm

-Thikë e përshtatshme për copëtimin e mishit të papërpunuar me kocka

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 9 930 LEK Cmimi 7 745 LEK

Thike mishi profesionale 16cm

Cmimi normal 4 520 LEK Cmimi 3 526 LEK

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike mishi profesionale 16cm

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 4 520 LEK Cmimi 3 526 LEK

Thike Mishi Profesionale

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi 3 947 LEK

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Mishi Profesionale

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi 3 947 LEK

Thike mishi Profesionale

Cmimi normal 4 760 LEK Cmimi 3 713 LEK

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike mishi Profesionale

-Ideale për prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 760 LEK Cmimi 3 713 LEK

Thike mishi

Cmimi normal 4 650 LEK Cmimi 3 627 LEK

-Ideale për prerjen në feta e mishit të gatuar 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike mishi

-Ideale për prerjen në feta e mishit të gatuar 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 650 LEK Cmimi 3 627 LEK

Thike kuzhine Sanelli

Cmimi normal 4 740 LEK Cmimi 3 697 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike kuzhine Sanelli

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 740 LEK Cmimi 3 697 LEK

Thike Kuzhine 30cm

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi 6 685 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kuzhine 30cm

-Thikë e përshtatshme për prerjen e perimeve, frutave, mishit dhe peshkut

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi 6 685 LEK

Thike Kuzhine 16cm

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Thikë me majë e mprehtë me teh të rëndë, e cila përdoret për prerjen e peshkut për sushi, apo mishra të tjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kuzhine 16cm

Thikë me majë e mprehtë me teh të rëndë, e cila përdoret për prerjen e peshkut për sushi, apo mishra të tjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Thike Kockash Profesionale

Cmimi normal 4 300 LEK Cmimi 3 354 LEK

-Tehu me majë mundëson prerjen pranë kockës.

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Kockash Profesionale

-Tehu me majë mundëson prerjen pranë kockës.

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 4 300 LEK Cmimi 3 354 LEK

Thike Kockash Profesionale

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

-Tehu me majë mundëson prerjen pranë kockës

-Ideale për heqjen e kockave, heqjen e lëkurës dhe dhjamit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Kockash Profesionale

-Tehu me majë mundëson prerjen pranë kockës

-Ideale për heqjen e kockave, heqjen e lëkurës dhe dhjamit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Thike Kockash 16cm

Cmimi normal 4 350 LEK Cmimi 3 393 LEK

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Kockash 16cm

-Ideale për heqjen e kockave dhe prerjen e mishit të pa përpunuar.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet,fuqi prerëse të teheve,por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 4 350 LEK Cmimi 3 393 LEK

Thike Frutash/Perimesh 10cm

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Frutash/Perimesh 10cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 2 120 LEK Cmimi 1 654 LEK

Thike Frutash/Perimesh 10cm

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Frutash/Perimesh 10cm

-Thikë për copëtimin dhe qërimin e perimeve dhe frutave

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

Thike Frutash dhe perimesh...

Cmimi normal 8 490 LEK Cmimi 6 622 LEK

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave, ideale për gatim kinez

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Frutash dhe perimesh...

-Thikë e përshtatshme për copëtimi dhe qërimi i perimeve dhe frutave, ideale për gatim kinez

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 8 490 LEK Cmimi 6 622 LEK

Thike Filetimi sushi

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thikë e hollë, e përshtatshme për prerjen e peshkut të papërpunuar për Sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Thike Filetimi sushi

Thikë e hollë, e përshtatshme për prerjen e peshkut të papërpunuar për Sushi.

Teh prej çeliku inox AISI 420 C Fortësi 58 HRC, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore.

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike Filetimi Profesionale...

Cmimi normal 4 860 LEK Cmimi 3 791 LEK

-Thikë me  teh të hollë për prerjen e peshkut për sushi

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi Profesionale...

-Thikë me  teh të hollë për prerjen e peshkut për sushi

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 860 LEK Cmimi 3 791 LEK

Thike Filetimi profesionale

Cmimi normal 4 410 LEK Cmimi 3 440 LEK

Thikë fleksibël, për filetimin e peshkut të vogël dhe të mesëm.

Thike Filetimi profesionale

Thikë fleksibël, për filetimin e peshkut të vogël dhe të mesëm.

Cmimi normal 4 410 LEK Cmimi 3 440 LEK

Thike Filetimi profesionale

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi 5 265 LEK

Thike Filetimi profesionale

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi 5 265 LEK

Thike filetimi per salmon 31cm

Cmimi normal 6 430 LEK Cmimi 5 015 LEK

-Ideale për filetimin e salmonit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike filetimi per salmon 31cm

-Ideale për filetimin e salmonit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 6 430 LEK Cmimi 5 015 LEK

Thike Filetimi 30cm

Cmimi normal 7 380 LEK Cmimi 5 756 LEK

-Ideale për prerjen e sallamit në feta

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi 30cm

-Ideale për prerjen e sallamit në feta

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 7 380 LEK Cmimi 5 756 LEK

Thike Filetimi

Cmimi normal 4 850 LEK Cmimi 3 783 LEK

-Ideale për prerjen në feta te proshutes dhe sallamit 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi

-Ideale për prerjen në feta te proshutes dhe sallamit 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 850 LEK Cmimi 3 783 LEK

Thike e dhembezuar 12cm

Cmimi normal 2 250 LEK Cmimi 1 755 LEK

-Thikë e dhëmbëzuar, ideale për domate dhe bukë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike e dhembezuar 12cm

-Thikë e dhëmbëzuar, ideale për domate dhe bukë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 2 250 LEK Cmimi 1 755 LEK

Thike Djathi profesionale 22cm

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

-Thikë e përshtatshme për prerjen e djathrave veçanërisht të butë si Gorgonzola që ngjitet në një thikë teh më të gjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi profesionale 22cm

-Thikë e përshtatshme për prerjen e djathrave veçanërisht të butë si Gorgonzola që ngjitet në një thikë teh më të gjerë

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi Profesionale 11cm

Cmimi normal 6 410 LEK Cmimi 5 000 LEK

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi Profesionale 11cm

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 6 410 LEK Cmimi 5 000 LEK

Thike Djathi me 2 maja

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

-Thikë me dy maja për prerjen dhe servirjen e djathit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi me 2 maja

-Thikë me dy maja për prerjen dhe servirjen e djathit

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Djathi me 2 doreza

Cmimi normal 14 940 LEK Cmimi 11 653 LEK

-2 Dorezat mundësojnë ushtrimin e një presioni të barabartë drejt tehut.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Djathi me 2 doreza

-2 Dorezat mundësojnë ushtrimin e një presioni të barabartë drejt tehut.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 14 940 LEK Cmimi 11 653 LEK

Thike Brumi 25cm

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

-Ideale për prerjen e brumit,djathit etj.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Thike Brumi 25cm

-Ideale për prerjen e brumit,djathit etj.

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 7 650 LEK Cmimi 5 967 LEK

Sharre Mishi Sanelli

Cmimi normal 4 720 LEK Cmimi 3 682 LEK

Sharrë noxi ideale për shumicën e profesionistëve, të cilët kanë nevojë për një mjet për prerjen e kockave

dhe ndarjen e kafshëve të mëdha.

Sharre Mishi Sanelli

Sharrë noxi ideale për shumicën e profesionistëve, të cilët kanë nevojë për një mjet për prerjen e kockave

dhe ndarjen e kafshëve të mëdha.

Cmimi normal 4 720 LEK Cmimi 3 682 LEK

Qeruese patatesh Sanelli

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Qeruese patatesh Sanelli

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Lime thikash Sanelli 30cm

Cmimi normal 14 820 LEK Cmimi 11 560 LEK

-Lime Ovale per teh të madh dhe të mesëm 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Lime thikash Sanelli 30cm

-Lime Ovale per teh të madh dhe të mesëm 

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 14 820 LEK Cmimi 11 560 LEK

Lime Thikash Profesionale...

Cmimi normal 6 800 LEK Cmimi 5 304 LEK

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Lime Thikash Profesionale...

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara.

Cmimi normal 6 800 LEK Cmimi 5 304 LEK

Heqese halash Sanelli 11cm

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Pincete per heqjen e halave te peshkut 

Heqese halash Sanelli 11cm

Pincete per heqjen e halave te peshkut 

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Heqese halash peshku 13cm

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Heqese halash peshku 13cm

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Gershere Kuzhine

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK

Gershere Kuzhine

Cmimi normal 3 360 LEK Cmimi 2 621 LEK