Lista e produkteve sipas Salvinelli

Filtra aktiv

Pirun per midhje Grand Hotel

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Pirun per midhje Grand Hotel

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Thike Biftek Universal

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi
1 092 LEK

Thike Biftek Universal

Cmimi normal 1 400 LEK Cmimi 1 092 LEK

Luge kafe Princess

Cmimi normal 310 LEK Cmimi
242 LEK

Luge kafe Princess

Cmimi normal 310 LEK Cmimi 242 LEK

Luge caji Princess

Cmimi normal 390 LEK Cmimi
304 LEK

Luge caji Princess

Cmimi normal 390 LEK Cmimi 304 LEK

Pirun Embelsire Princess

Cmimi normal 440 LEK Cmimi
343 LEK

Pirun Embelsire Princess

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Luge kafe 250

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Luge kafe 250

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Luge caji 250

Cmimi normal 390 LEK Cmimi
304 LEK

Luge caji 250

Cmimi normal 390 LEK Cmimi 304 LEK

Pirun frutash Princess

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Pirun frutash Princess

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Luge tavoline 250

Cmimi normal 800 LEK Cmimi
624 LEK

Luge tavoline 250

Cmimi normal 800 LEK Cmimi 624 LEK

Thike Tavoline Princess

Cmimi normal 860 LEK Cmimi
671 LEK

Thike Tavoline Princess

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK

Pirun embelsire 250

Cmimi normal 440 LEK Cmimi
343 LEK

Pirun embelsire 250

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Pirun tavoline 250

Cmimi normal 800 LEK Cmimi
624 LEK

Pirun tavoline 250

Cmimi normal 800 LEK Cmimi 624 LEK

Thike tavoline 250

Cmimi normal 820 LEK Cmimi
640 LEK

Thike tavoline 250

Cmimi normal 820 LEK Cmimi 640 LEK

Pirun tavoline Princess

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Pirun tavoline Princess

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Luge tavoline Princess...

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Luge tavoline Princess...

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Thike Perimesh SanelliSan

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi
6 794 LEK

-Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore

-Koleksioni SanelliSan u ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Perimesh SanelliSan

-Thikë për prerjen dhe copëtimin e perimeve, e mprehur nga njëra anë sipas traditës lindore

-Koleksioni SanelliSan u ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 8 710 LEK Cmimi 6 794 LEK

Thike Djathi 18cm

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi
3 838 LEK

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Djathi 18cm

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 920 LEK Cmimi 3 838 LEK

Thike Filetimi 28cm

Cmimi normal 5 670 LEK Cmimi
4 423 LEK

-Ideale për salmon dhe proshute

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Filetimi 28cm

-Ideale për salmon dhe proshute

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës.

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 5 670 LEK Cmimi 4 423 LEK

Thike Buke Sanelli

Cmimi normal 4 420 LEK Cmimi
3 448 LEK

-Thikë e dhëmbëzuar për prerjen e bukës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Thike Buke Sanelli

-Thikë e dhëmbëzuar për prerjen e bukës

-Koleksioni Premana ju ofron fleksibilitet por edhe formën ergonomike të dorezës

-Zotëron patentë në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara

Cmimi normal 4 420 LEK Cmimi 3 448 LEK

Luge Kafe Arcobaleno 6 Cope

Cmimi normal 840 LEK Cmimi
655 LEK

Luge Kafe Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli 

Luge Kafe Arcobaleno 6 Cope

Luge Kafe Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli 

Cmimi normal 840 LEK Cmimi 655 LEK

Luge Caji Arcobaleno 6 Cope

Cmimi normal 920 LEK Cmimi
718 LEK

Luge Caji Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli

Luge Caji Arcobaleno 6 Cope

Luge Caji Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 920 LEK Cmimi 718 LEK

Pirun Tavoline Arcobaleno 3...

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Pirun Tavoline Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Tavoline Arcobaleno 3...

Pirun Tavoline Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Luge Tavoline Arcobaleno 3...

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Luge Tavoline Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli

Luge Tavoline Arcobaleno 3...

Luge Tavoline Nga Linja Arcobaleno I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Luge Kafe Valery 6 Cope

Cmimi normal 860 LEK Cmimi
671 LEK

Luge Kafe Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli

Luge Kafe Valery 6 Cope

Luge Kafe Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK

Luge Caji Valery 6 Cope

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi
827 LEK

Luge Caji Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli

Luge Caji Valery 6 Cope

Luge Caji Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi 827 LEK

Pirun Embelsire Valery 6 Cope

Cmimi normal 1 330 LEK Cmimi
1 037 LEK

Pirun Embelsire Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli 

Pirun Embelsire Valery 6 Cope

Pirun Embelsire Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli 

Cmimi normal 1 330 LEK Cmimi 1 037 LEK

Luge Tavoline Valery 3 Cope

Cmimi normal 950 LEK Cmimi
741 LEK

Luge Tavoline  3 Cope Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli 

Luge Tavoline Valery 3 Cope

Luge Tavoline  3 Cope Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli 

Cmimi normal 950 LEK Cmimi 741 LEK

Pirun Tavoline Valery 3 Cope

Cmimi normal 950 LEK Cmimi
741 LEK

Pirun Tavoline 3 Cope Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli 

Pirun Tavoline Valery 3 Cope

Pirun Tavoline 3 Cope Nga Linja Valery I Brandit Italian Salvinelli 

Cmimi normal 950 LEK Cmimi 741 LEK

Luge Kafe Lory 6 Cope

Cmimi normal 450 LEK Cmimi
351 LEK

Luge Kafe 6 Cope Nga Linja Lory I Brandit Salvinelli

Luge Kafe Lory 6 Cope

Luge Kafe 6 Cope Nga Linja Lory I Brandit Salvinelli

Cmimi normal 450 LEK Cmimi 351 LEK

Luge Caji Lory 6 Cope...

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Luge Caji 6 Cope Nga Linja Lory I Brandit Italian Salvinelli 

Luge Caji Lory 6 Cope...

Luge Caji 6 Cope Nga Linja Lory I Brandit Italian Salvinelli 

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Pirun Embelsire Lory 6 Cope

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Pirun Embelsire 6 Cope Nga Linja Lory i Brandit Italian Salvinelli

Pirun Embelsire Lory 6 Cope

Pirun Embelsire 6 Cope Nga Linja Lory i Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Pirun Tavoline Lory 3 Cope

Cmimi normal 680 LEK Cmimi
530 LEK

Pirun Tavoline 3 Cope Nga Linja Lory I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Tavoline Lory 3 Cope

Pirun Tavoline 3 Cope Nga Linja Lory I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 680 LEK Cmimi 530 LEK

Luge Tavoline Lory 3 Cope

Cmimi normal 680 LEK Cmimi
530 LEK

Luge Tavoline 3 Cope Nga Linja Lory I Brandit Italian Salvinelli 

Luge Tavoline Lory 3 Cope

Luge Tavoline 3 Cope Nga Linja Lory I Brandit Italian Salvinelli 

Cmimi normal 680 LEK Cmimi 530 LEK

Set Lugesh Kafe Salvinelli...

Cmimi normal 1 790 LEK Cmimi
1 396 LEK

Set Lugesh Kafe Salvinelli...

Cmimi normal 1 790 LEK Cmimi 1 396 LEK

Set Lugesh Kafe Mix 6 cope

Cmimi normal 2 230 LEK Cmimi
1 739 LEK

Set Lugesh Kafe Mix Nga Brandi Italian Salvinelli

Set Lugesh Kafe Mix 6 cope

Set Lugesh Kafe Mix Nga Brandi Italian Salvinelli

Cmimi normal 2 230 LEK Cmimi 1 739 LEK

Luge kafe Galileo Salvinelli

Cmimi normal 170 LEK Cmimi
133 LEK

Luge Kafe Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Luge kafe Galileo Salvinelli

Luge Kafe Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Pirun Embelsire Galileo...

Cmimi normal 230 LEK Cmimi
179 LEK

Pirun Embelsire Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Embelsire Galileo...

Pirun Embelsire Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Luge Caji Galileo Salvinelli

Cmimi normal 230 LEK Cmimi
179 LEK

Luge Caji Nga Linja Galileo I Brandit Italian Savinelli

Luge Caji Galileo Salvinelli

Luge Caji Nga Linja Galileo I Brandit Italian Savinelli

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Luge Akullore Galileo...

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Luge Akullore  Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Luge Akullore Galileo...

Luge Akullore  Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Thike Tavoline Galileo...

Cmimi normal 660 LEK Cmimi
515 LEK

Thike Tavoline Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Thike Tavoline Galileo...

Thike Tavoline Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 660 LEK Cmimi 515 LEK

Luge Tavoline Galileo...

Cmimi normal 450 LEK Cmimi
351 LEK

Luge Tavoline Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Luge Tavoline Galileo...

Luge Tavoline Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 450 LEK Cmimi 351 LEK

Pirun Tavoline Galileo...

Cmimi normal 450 LEK Cmimi
351 LEK

Pirun Tavoline Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Tavoline Galileo...

Pirun Tavoline Nga Linja Galileo I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 450 LEK Cmimi 351 LEK

Pirun Embelsire Twist...

Cmimi normal 200 LEK Cmimi
156 LEK

Pirun Embelsire Nga Linja Twist I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Embelsire Twist...

Pirun Embelsire Nga Linja Twist I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Luge kafe Grand Hotel...

Cmimi normal 280 LEK Cmimi
218 LEK

Luge Kafe Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Luge kafe Grand Hotel...

Luge Kafe Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Luge Tavoline Grand Hotel...

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Luge Tavoline Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Luge Tavoline Grand Hotel...

Luge Tavoline Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Pirun Embelsire Grand Hotel...

Cmimi normal 340 LEK Cmimi
265 LEK

Pirun Embelsire Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Embelsire Grand Hotel...

Pirun Embelsire Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 340 LEK Cmimi 265 LEK

Thike Tavoline Grand Hotel...

Cmimi normal 730 LEK Cmimi
569 LEK

Thike Tavoline Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Thike Tavoline Grand Hotel...

Thike Tavoline Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 730 LEK Cmimi 569 LEK

Luge Caji Grand Hotel...

Cmimi normal 310 LEK Cmimi
242 LEK

Luge Caji Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Luge Caji Grand Hotel...

Luge Caji Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 310 LEK Cmimi 242 LEK

Thike Bifteku Grand Hotel...

Cmimi normal 880 LEK Cmimi
686 LEK

Thike Bifteku Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Thike Bifteku Grand Hotel...

Thike Bifteku Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 880 LEK Cmimi 686 LEK

Pirun Frutash Grand Hotel...

Cmimi normal 540 LEK Cmimi
421 LEK

Pirun Frutash Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Frutash Grand Hotel...

Pirun Frutash Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 540 LEK Cmimi 421 LEK

Pirun tavoline Grand Hotel...

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Pirun Tavoline Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Pirun tavoline Grand Hotel...

Pirun Tavoline Nga Linja Grand Hotel I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Thike tavoline Fast Extra...

Cmimi normal 620 LEK Cmimi
484 LEK

Thike Tavoline Nga Linja Fast Extra Long I Brandit Italian Salvinelli

Thike tavoline Fast Extra...

Thike Tavoline Nga Linja Fast Extra Long I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Pirun Tavoline Fast Extra...

Cmimi normal 340 LEK Cmimi
265 LEK

Pirun Tavoline Nga Linja Fast Extra Long I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Tavoline Fast Extra...

Pirun Tavoline Nga Linja Fast Extra Long I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 340 LEK Cmimi 265 LEK

Luge Tavoline Fast Extra...

Cmimi normal 340 LEK Cmimi
265 LEK

Luge Tavoline Nga Linja Fast Extra Long I Brandit Italian Salvinelli 

Luge Tavoline Fast Extra...

Luge Tavoline Nga Linja Fast Extra Long I Brandit Italian Salvinelli 

Cmimi normal 340 LEK Cmimi 265 LEK

Luge Kafe Salvinelli Twist

Cmimi normal 130 LEK Cmimi
101 LEK

Luge Kafe Nga Linja Twist E Brandit Italian Salvinelli

Luge Kafe Salvinelli Twist

Luge Kafe Nga Linja Twist E Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 130 LEK Cmimi 101 LEK

Luge Caji Salvinelli Twist

Cmimi normal 160 LEK Cmimi
125 LEK

Luge Caji Nga Linja Twist I Brandit Italian Salvinelli

Luge Caji Salvinelli Twist

Luge Caji Nga Linja Twist I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Pirun Frutash Salvinelli Twist

Cmimi normal 210 LEK Cmimi
164 LEK

Pirun Frutash Nga Linja Twist E Brandit Salvinelli

Pirun Frutash Salvinelli Twist

Pirun Frutash Nga Linja Twist E Brandit Salvinelli

Cmimi normal 210 LEK Cmimi 164 LEK

Pirun Tavoline Salvinelli...

Cmimi normal 250 LEK Cmimi
195 LEK

Pirun Tavoline Nga Linja Twist E Brandit Italian Salvinelli

Pirun Tavoline Salvinelli...

Pirun Tavoline Nga Linja Twist E Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK

Luge Tavoline Salvinelli Twist

Cmimi normal 250 LEK Cmimi
195 LEK

Luge Tavoline Nga Linja Twist i Brandit Italian Salvinelli

Luge Tavoline Salvinelli Twist

Luge Tavoline Nga Linja Twist i Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK

Thike Tavoline Salvinelli...

Cmimi normal 420 LEK Cmimi
328 LEK

Thike Tavoline Nga Linja Twist I Brandit Salvinelli

Thike Tavoline Salvinelli...

Thike Tavoline Nga Linja Twist I Brandit Salvinelli

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Luge kafe Flow Salvinelli

Cmimi normal 170 LEK Cmimi
133 LEK

Luge Kafe Nga Linja Flow I Brandit Italian Salvinelli

Luge kafe Flow Salvinelli

Luge Kafe Nga Linja Flow I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Luge Caji Salvinelli Flow

Cmimi normal 230 LEK Cmimi
179 LEK

Luge Caji Nga Linja Flow I Brandit Italian Salvinelli

Luge Caji Salvinelli Flow

Luge Caji Nga Linja Flow I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Pirun embelsire Salvinelli...

Cmimi normal 210 LEK Cmimi
164 LEK

Pirun Embelsire Nga Linja Flow I Brandit Italian Salvinelli

Pirun embelsire Salvinelli...

Pirun Embelsire Nga Linja Flow I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 210 LEK Cmimi 164 LEK

Pirun Tavoline Salvinelli Flow

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Pirun Tavoline Nga Koleksioni Flow I Brandit Italian Salvinelli

Pirun Tavoline Salvinelli Flow

Pirun Tavoline Nga Koleksioni Flow I Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Thike Tavoline Salvinelli Flow

Cmimi normal 660 LEK Cmimi
515 LEK

Thike Tavoline Salvinelli Nga Linja Flow E Brandit Italian Salvinelli

Thike Tavoline Salvinelli Flow

Thike Tavoline Salvinelli Nga Linja Flow E Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 660 LEK Cmimi 515 LEK

Luge tavoline Salvinelli Flow

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Luge tavoline Nga Linja Flow E Brandit Italian Salvinelli

Luge tavoline Salvinelli Flow

Luge tavoline Nga Linja Flow E Brandit Italian Salvinelli

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK