Lista e produkteve sipas Berlinger Haus

Berlinger Haus

Berlinger Haus

Zgare tavoline elektrike...

Cmimi normal 8 400 LEK Cmimi 6 552 LEK

Zgare tavoline elektrike...

Cmimi normal 8 400 LEK Cmimi 6 552 LEK

Tostier Grill Burgundy

Cmimi normal 7 910 LEK Cmimi 6 170 LEK

Tostier Grill Burgundy

Cmimi normal 7 910 LEK Cmimi 6 170 LEK

Tigan zgare katror Eternal...

Cmimi normal 9 020 LEK Cmimi 7 036 LEK

Tigan Zgare Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus

Tigan zgare katror Eternal...

Tigan Zgare Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus

Cmimi normal 9 020 LEK Cmimi 7 036 LEK

Tigan me kapak 24cm Eternal

Cmimi normal 8 890 LEK Cmimi 6 934 LEK

Tigan me kapak 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tigan me kapak 24cm Eternal

Tigan me kapak 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Cmimi normal 8 890 LEK Cmimi 6 934 LEK

Tigan krepash Berlinger...

Cmimi normal 3 280 LEK Cmimi 2 558 LEK

Tigan krepash 28 cm nga koleksioni Black Rose Collection e linjes Berlinger Haus

Tigan krepash Berlinger...

Tigan krepash 28 cm nga koleksioni Black Rose Collection e linjes Berlinger Haus

Cmimi normal 3 280 LEK Cmimi 2 558 LEK

Tigan Krepash Berlinger...

Cmimi normal 2 730 LEK Cmimi 2 129 LEK

Tigan Krepash Nga Koleksioni Black Professional Line I Brandit Berlinger Haus

Tigan Krepash Berlinger...

Tigan Krepash Nga Koleksioni Black Professional Line I Brandit Berlinger Haus

Cmimi normal 2 730 LEK Cmimi 2 129 LEK

Tigan Krepash 26cm Eternal...

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi 4 828 LEK

Tigan Krepash Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Tigan Krepash 26cm Eternal...

Tigan Krepash Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Cmimi normal 6 190 LEK Cmimi 4 828 LEK

Tigan krepash 25 cm,...

Cmimi normal 2 980 LEK Cmimi 2 324 LEK

Tigan krepash 25 cm,...

Cmimi normal 2 980 LEK Cmimi 2 324 LEK

Tigan I Thelle Me Kapak...

Cmimi normal 4 600 LEK Cmimi 3 588 LEK

Tigan I Thelle Me Kapak Nga Koleksioni Ebony Rosewood Berlinger Haus 

Tigan I Thelle Me Kapak...

Tigan I Thelle Me Kapak Nga Koleksioni Ebony Rosewood Berlinger Haus 

Cmimi normal 4 600 LEK Cmimi 3 588 LEK

Tigan I Thelle Me Kapak 24...

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

Tigan I Thelle Me Kapak  Nga Koleksioni Stone Touch Line I Linjes Berlinger Haus 

Tigan I Thelle Me Kapak 24...

Tigan I Thelle Me Kapak  Nga Koleksioni Stone Touch Line I Linjes Berlinger Haus 

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK

Tigan i thelle me kapak 24...

Cmimi normal 5 890 LEK Cmimi 4 594 LEK

Tigan i thelle me kapak 24 cm Berlinger Haus

Tigan i thelle me kapak 24...

Tigan i thelle me kapak 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 5 890 LEK Cmimi 4 594 LEK

Tigan i thelle me doreze te...

Cmimi normal 6 040 LEK Cmimi 4 711 LEK

Tigan i thelle me doreze te levizsshme Berlinger Haus

Tigan i thelle me doreze te...

Tigan i thelle me doreze te levizsshme Berlinger Haus

Cmimi normal 6 040 LEK Cmimi 4 711 LEK

Tigan I Thelle Berlinger...

Cmimi normal 4 520 LEK Cmimi 3 526 LEK

Tigan I Thelle Berlinger...

Cmimi normal 4 520 LEK Cmimi 3 526 LEK

Tigan i thelle 28 cm...

Cmimi normal 4 630 LEK Cmimi 3 611 LEK

Tigan i thelle 28 cm...

Cmimi normal 4 630 LEK Cmimi 3 611 LEK

Tigan grill 28 cm Berlinger...

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi 3 026 LEK

Tigan grill 28 cm Berlinger Haus

Tigan grill 28 cm Berlinger...

Tigan grill 28 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi 3 026 LEK

Tigan Eternal 20/24/28cm

Cmimi normal 5 620 LEK Cmimi 4 384 LEK

Tigan Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Tigan Eternal 20/24/28cm

Tigan Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Cmimi normal 5 620 LEK Cmimi 4 384 LEK

Tigan Berlinger Haus 26cm

Cmimi normal 2 750 LEK Cmimi 2 145 LEK

Tigan  Berlinger Haus

Tigan Berlinger Haus 26cm

Tigan  Berlinger Haus

Cmimi normal 2 750 LEK Cmimi 2 145 LEK

Tigan Berlinger Haus 24cm

Cmimi normal 2 730 LEK Cmimi 2 129 LEK

Tigan Nga Koleksioni Black Professional Line I Brandit Berlinger Haus

Tigan Berlinger Haus 24cm

Tigan Nga Koleksioni Black Professional Line I Brandit Berlinger Haus

Cmimi normal 2 730 LEK Cmimi 2 129 LEK

Tigan 28cm I thelle Eternal

Cmimi normal 8 450 LEK Cmimi 6 591 LEK

Tigan i Thelle Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Tigan 28cm I thelle Eternal

Tigan i Thelle Nga Koleksion Eternal I Brandit Gjerman Berlinger Haus 

Cmimi normal 8 450 LEK Cmimi 6 591 LEK

Tigan 28cm Gray Stone Touch...

Cmimi normal 4 460 LEK Cmimi 3 479 LEK

Tigan Nga Koleksioni Stone Touch Line I Linjes Berlinger Haus

Tigan 28cm Gray Stone Touch...

Tigan Nga Koleksioni Stone Touch Line I Linjes Berlinger Haus

Cmimi normal 4 460 LEK Cmimi 3 479 LEK

Tigan 28 cm Metallic Line...

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi 3 089 LEK

Tigan 28 cm Metallic Line...

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi 3 089 LEK

Tigan 28 Cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 870 LEK Cmimi 3 019 LEK

Tigan 28 Cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 870 LEK Cmimi 3 019 LEK

Tigan 28 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 720 LEK Cmimi 2 902 LEK

Tigan 28 cm Berlinger Haus

Tigan 28 cm Berlinger Haus

Tigan 28 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 720 LEK Cmimi 2 902 LEK

Tigan 26cm, Metallic line...

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi 3 214 LEK

Tigan 26cm, Metallic line...

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi 3 214 LEK

Tigan 26 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi 3 042 LEK

Tigan 26 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi 3 042 LEK

Tigan 26 cm, Black Rose...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi 3 042 LEK

Tigan 26 cm, Black Rose...

Cmimi normal 3 900 LEK Cmimi 3 042 LEK

Tigan 24 cm Black Rose...

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi 2 636 LEK

Tigan 24 cm Black Rose...

Cmimi normal 3 380 LEK Cmimi 2 636 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 220 LEK Cmimi 2 512 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 220 LEK Cmimi 2 512 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 090 LEK Cmimi 2 410 LEK

Tigan 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 3 090 LEK Cmimi 2 410 LEK

Tigan 20 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tigan 20 cm, Metallic Line...

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tigan 20 cm Metallic Line...

Cmimi normal 2 460 LEK Cmimi 1 919 LEK

Tigan 20 cm Metallic Line...

Cmimi normal 2 460 LEK Cmimi 1 919 LEK

Tigan 20 cm Eternal...

Cmimi normal 5 050 LEK Cmimi 3 939 LEK

Tigan 20 cm Eternal Berlinger Haus

Tigan 20 cm Eternal...

Tigan 20 cm Eternal Berlinger Haus

Cmimi normal 5 050 LEK Cmimi 3 939 LEK

Tigan 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 2 760 LEK Cmimi 2 153 LEK

Tigan 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 2 760 LEK Cmimi 2 153 LEK

Texhere 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 6 580 LEK Cmimi 5 132 LEK

Texhere 20 cm Black Rose...

Cmimi normal 6 580 LEK Cmimi 5 132 LEK

Tenxhere Salce 16 Cm...

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi 5 265 LEK
Tenxhere salce 16 cm nga koleksioni Eternal i linjes gjermane Berlinger Haus

Tenxhere Salce 16 Cm...

Tenxhere salce 16 cm nga koleksioni Eternal i linjes gjermane Berlinger Haus

Cmimi normal 6 750 LEK Cmimi 5 265 LEK

Tenxhere Rose Gold Edition...

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Tenxhere 24 Cm Nga Koleksioni RoseGold Collection E Linjes Gjermane Berlinger Haus

Tenxhere Rose Gold Edition...

Tenxhere 24 Cm Nga Koleksioni RoseGold Collection E Linjes Gjermane Berlinger Haus

Cmimi normal 5 020 LEK Cmimi 3 916 LEK

Tenxhere Rose Gold...

Cmimi normal 4 150 LEK Cmimi 3 237 LEK

Tenxhere 20 cm RoseGold Nga Koleksioni Metallic Line I Brandit Gjerman Berlinger Haus

Tenxhere Rose Gold...

Tenxhere 20 cm RoseGold Nga Koleksioni Metallic Line I Brandit Gjerman Berlinger Haus

Cmimi normal 4 150 LEK Cmimi 3 237 LEK

Tenxhere Per Pasta 24 cm...

Cmimi normal 7 280 LEK Cmimi 5 678 LEK

Tenxhere Per Makarona Dhe Oriz Nga Koleksioni Ebony Maple E Linjes Gjermane Berlinger Haus

Tenxhere Per Pasta 24 cm...

Tenxhere Per Makarona Dhe Oriz Nga Koleksioni Ebony Maple E Linjes Gjermane Berlinger Haus

Cmimi normal 7 280 LEK Cmimi 5 678 LEK

Tenxhere e Ceket 28cm Eternal

Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi 10 561 LEK
Tenxhere e ceket Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tenxhere e Ceket 28cm Eternal

Tenxhere e ceket Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )
Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi 10 561 LEK

Tenxhere Casserole 20 cm...

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi 3 962 LEK

Tenxhere Casserole 20 cm...

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi 3 962 LEK

Tenxhere Burgundy 20 cm

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi 3 962 LEK

Tenxhere Burgundy 20 cm

Cmimi normal 5 080 LEK Cmimi 3 962 LEK

Tenxhere 28cm Eternal

Cmimi normal 15 240 LEK Cmimi 11 887 LEK

Tenxhere 28cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tenxhere 28cm Eternal

Tenxhere 28cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Cmimi normal 15 240 LEK Cmimi 11 887 LEK

Tenxhere 24cm Eternal

Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi 10 561 LEK

Tenxhere 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme)

Tenxhere 24cm Eternal

Tenxhere 24cm Berlinger Haus nga linja Eternal, me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme)

Cmimi normal 13 540 LEK Cmimi 10 561 LEK

Tenxhere 24 Cm Per Pasta...

Cmimi normal 5 780 LEK Cmimi 4 508 LEK

Tenxhere 24 Cm Per Pasta Berlinger Haus nga koleksioni Metallic Line Burgundy Edition

Tenxhere 24 Cm Per Pasta...

Tenxhere 24 Cm Per Pasta Berlinger Haus nga koleksioni Metallic Line Burgundy Edition

Cmimi normal 5 780 LEK Cmimi 4 508 LEK

Tenxhere 24 cm Burgundy...

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi 4 805 LEK

Tenxhere 24 cm Burgundy...

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi 4 805 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi 4 805 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 160 LEK Cmimi 4 805 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 210 LEK Cmimi 4 844 LEK

Tenxhere 24 cm Berlinger Haus

Cmimi normal 6 210 LEK Cmimi 4 844 LEK

Tenxhere 20cm Eternal

Cmimi normal 11 280 LEK Cmimi 8 798 LEK

Tenxhere 20cm Berlinger Haus nga linja Eternal,me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Tenxhere 20cm Eternal

Tenxhere 20cm Berlinger Haus nga linja Eternal,me veshje kunder ngjitjes dhe rezistence maksimale ndaj gervishtjes (5 here me rezistente se veshja e zakonshme )

Cmimi normal 11 280 LEK Cmimi 8 798 LEK

Tenxhere 20 Cm Berlinger...

Cmimi normal 5 250 LEK Cmimi 4 095 LEK

Tenxhere 20 Cm nga koleksioni  Metallic Line Black Burgundy Edition i linjes gjermane Berlinger Haus

Tenxhere 20 Cm Berlinger...

Tenxhere 20 Cm nga koleksioni  Metallic Line Black Burgundy Edition i linjes gjermane Berlinger Haus

Cmimi normal 5 250 LEK Cmimi 4 095 LEK

Tave keku forme zemre

Cmimi normal 1 360 LEK Cmimi 1 061 LEK

Tave keku forme zemre

Cmimi normal 1 360 LEK Cmimi 1 061 LEK

Spatul Berlinger Haus

Cmimi normal 640 LEK Cmimi 499 LEK

Spatul Berlinger Haus

Spatul Berlinger Haus

Spatul Berlinger Haus

Cmimi normal 640 LEK Cmimi 499 LEK

Set thikash profesionale me...

Cmimi normal 9 700 LEK Cmimi 7 566 LEK

Set thikash profesionale me mbajtese nga brandi Berlinger Haus

Set thikash profesionale me...

Set thikash profesionale me mbajtese nga brandi Berlinger Haus

Cmimi normal 9 700 LEK Cmimi 7 566 LEK

Set thikash profesionale...

Cmimi normal 8 340 LEK Cmimi 6 505 LEK

Set thikash profesionale Berlinger Haus

Set thikash profesionale...

Set thikash profesionale Berlinger Haus

Cmimi normal 8 340 LEK Cmimi 6 505 LEK

Set tenxheresh 10cope...

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi 15 850 LEK

Set 2 tenxhere + 2 tigan + 4 aksesore kuzhine Berlinger Haus nga linja Metallic Line/ Carbon Pro

Set tenxheresh 10cope...

Set 2 tenxhere + 2 tigan + 4 aksesore kuzhine Berlinger Haus nga linja Metallic Line/ Carbon Pro

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi 15 850 LEK

Set kuzhine 8 cope...

Cmimi normal 5 050 LEK Cmimi 3 939 LEK

Set kuzhine 8 cope Berlinger Haus

Set kuzhine 8 cope...

Set kuzhine 8 cope Berlinger Haus

Cmimi normal 5 050 LEK Cmimi 3 939 LEK

Set kuzhine 4 cope...

Cmimi normal 2 060 LEK Cmimi 1 607 LEK

Set kuzhine 4 cope Berlinger Haus

Set kuzhine 4 cope...

Set kuzhine 4 cope Berlinger Haus

Cmimi normal 2 060 LEK Cmimi 1 607 LEK

Set Gatimi 9 Cope Berlinger...

Cmimi normal 16 400 LEK Cmimi 12 792 LEK

Set Gatimi 9 Cope Berlinger Haus nga koleksioni Metallic Line Burgundy Edition

Set Gatimi 9 Cope Berlinger...

Set Gatimi 9 Cope Berlinger Haus nga koleksioni Metallic Line Burgundy Edition

Cmimi normal 16 400 LEK Cmimi 12 792 LEK

Set Gatimi 10 Cope Rose...

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi 15 850 LEK

Set Gatimi 10 Cope Rose...

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi 15 850 LEK

Set Gatimi 10 Cope Black...

Cmimi normal 21 450 LEK Cmimi 16 731 LEK

Set Gatimi 10 Cope Black...

Cmimi normal 21 450 LEK Cmimi 16 731 LEK

Set Gatimi 10 cope...

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi 15 850 LEK

Set Gatimi 10 cope...

Cmimi normal 20 320 LEK Cmimi 15 850 LEK