Lista e produkteve sipas Hendi

Hendi

Hendi

Zile Recepsioni Hendi

Cmimi normal 985 LEK Cmimi
768 LEK

Zile Recepsioni Hendi

Cmimi normal 985 LEK Cmimi 768 LEK

Zierese Makaronash

Cmimi normal 5 890 LEK Cmimi
4 594 LEK

Zierese Makaronash

Cmimi normal 5 890 LEK Cmimi 4 594 LEK

Zgare Hendi

Cmimi normal 4 760 LEK Cmimi
3 713 LEK

-  E pershtatshme per temperatura deri ne 250˚C

- Tava ka 3 shtresa qe rrit rezistencen ndaj konsumimit.

- Shume i lehte per tu pastruar.

Zgare Hendi

-  E pershtatshme per temperatura deri ne 250˚C

- Tava ka 3 shtresa qe rrit rezistencen ndaj konsumimit.

- Shume i lehte per tu pastruar.

Cmimi normal 4 760 LEK Cmimi 3 713 LEK

Zgare gatimi profesionale...

Cmimi normal 47 880 LEK Cmimi
37 346 LEK

- Zgare gatimi profesionale Blue Line 

- Pllaka e pjekjes me krom të fortë (9 mm) e bën pastrimin më të lehtë.

- Temperatura mund të rregullohet deri në 300 ° C.

- I përshtatshëm për përdorim të vazhdueshëm.

- Çelësi i ndezjes / fikjes me dritën treguese.

Zgare gatimi profesionale...

- Zgare gatimi profesionale Blue Line 

- Pllaka e pjekjes me krom të fortë (9 mm) e bën pastrimin më të lehtë.

- Temperatura mund të rregullohet deri në 300 ° C.

- I përshtatshëm për përdorim të vazhdueshëm.

- Çelësi i ndezjes / fikjes me dritën treguese.

Cmimi normal 47 880 LEK Cmimi 37 346 LEK

Vater induksioni  profesionale

Cmimi normal 18 355 LEK Cmimi
14 317 LEK

Vater induksioni  profesionale 

Vater induksioni  profesionale

Vater induksioni  profesionale 

Cmimi normal 18 355 LEK Cmimi 14 317 LEK

Vaskete inoksi

Cmimi normal 3 920 LEK Cmimi
3 058 LEK

Vaskete inoksi

Cmimi normal 3 920 LEK Cmimi 3 058 LEK

Vasket Akullore Hendi

Cmimi normal 3 615 LEK Cmimi
2 820 LEK

Vasket Akullore Hendi

Cmimi normal 3 615 LEK Cmimi 2 820 LEK

Varese Mishi Hendi

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

Varese Mishi Hendi

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Vajore Inoksi

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi
1 373 LEK

Vajore Inoksi

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Tostiere profesionale

Cmimi normal 67 105 LEK Cmimi
52 342 LEK

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Tostiere profesionale

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Cmimi normal 67 105 LEK Cmimi 52 342 LEK

Tostiere profesionale

Cmimi normal 46 260 LEK Cmimi
36 083 LEK

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Tostiere profesionale

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Cmimi normal 46 260 LEK Cmimi 36 083 LEK

Tostiere profesionale

Cmimi normal 38 355 LEK Cmimi
29 917 LEK

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Tostiere profesionale

- Materiali pllakes me smalt prej gize.

- E përfshirë furça telit.

- E pajisur me tabaka për yndyrat dhe buzë spërkatjeje.

- Termostat i rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme deri në një maksimum prej 300 ° C, me drita treguese.

Cmimi normal 38 355 LEK Cmimi 29 917 LEK

Tostier Waffle Hendi

Cmimi normal 34 545 LEK Cmimi
26 945 LEK

- Mund te behen 20 waffles ne ore

- Diametri i waffles 19 cm

Tostier Waffle Hendi

- Mund te behen 20 waffles ne ore

- Diametri i waffles 19 cm

Cmimi normal 34 545 LEK Cmimi 26 945 LEK

Tostier profesional me 6 vende

Cmimi normal 37 430 LEK Cmimi
29 195 LEK

Temperatura mund të arrijë ne maksimum dhe gjithashtu ftohet brenda 30 sekondave.

Çelës për zgjedhjen e grupeve të ndryshme të ngrohjes.

Timer mekanik 15 minuta me zile.

Tostier profesional me 6 vende

Temperatura mund të arrijë ne maksimum dhe gjithashtu ftohet brenda 30 sekondave.

Çelës për zgjedhjen e grupeve të ndryshme të ngrohjes.

Timer mekanik 15 minuta me zile.

Cmimi normal 37 430 LEK Cmimi 29 195 LEK

Tigan Salce Hendi

Cmimi normal 2 345 LEK Cmimi
1 829 LEK

- E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave

- Mund te perdoret ne furre

- Nuk mund te perdoret ne mikrovale

- E pershtatshme per ne lavastovilje

Tigan Salce Hendi

- E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave

- Mund te perdoret ne furre

- Nuk mund te perdoret ne mikrovale

- E pershtatshme per ne lavastovilje

Cmimi normal 2 345 LEK Cmimi 1 829 LEK

Tigan Profesional alumini...

Cmimi normal 8 315 LEK Cmimi
6 486 LEK

Tigan Profesional alumini...

Cmimi normal 8 315 LEK Cmimi 6 486 LEK

Tigan paella me dy doreza

Cmimi normal 5 310 LEK Cmimi
4 142 LEK

Tigan paella me dy doreza

Cmimi normal 5 310 LEK Cmimi 4 142 LEK

Tigan paella

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi
811 LEK

Tigan enamel per gatim dhe servirje. I pershtatshem per te gjitha llojet e sobave pervec atyre me induksion. I sigurt per tu lare ne lavastovilje.

Tigan paella

Tigan enamel per gatim dhe servirje. I pershtatshem per te gjitha llojet e sobave pervec atyre me induksion. I sigurt per tu lare ne lavastovilje.

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Tigan Krepash Hendi

Cmimi normal 5 425 LEK Cmimi
4 232 LEK

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Tigan Krepash Hendi

E pershtatshme per sobat me: gaz, induksion, qeramike,elektrike.

Alumini ofron perçueshmeri te barabarte te nxehtesise.

Veshja aplikohet në tre shtresa dhe eshte rezistente ndaj konsumit.

Shume e lehte per t'u pastruar pas perdorimit.

Cmimi normal 5 425 LEK Cmimi 4 232 LEK

Tigan grill 28*28*5cm

Cmimi normal 6 020 LEK Cmimi
4 696 LEK

Veshja kunder ngjitjes përmirësohet nga një shtresë titani midis aluminit dhe veshjes.
Doreza është prej çeliku inox 18/10 dhe mbetet e ftohtë gjatë përdorimit.

Tigan grill 28*28*5cm

Veshja kunder ngjitjes përmirësohet nga një shtresë titani midis aluminit dhe veshjes.
Doreza është prej çeliku inox 18/10 dhe mbetet e ftohtë gjatë përdorimit.

Cmimi normal 6 020 LEK Cmimi 4 696 LEK

Thyerse Akulli Hendi

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi
5 881 LEK

- Shoqerohet me nje luge akulli

- Ena mund ta levizesh per nje pastrim sa me te lehte

Thyerse Akulli Hendi

- Shoqerohet me nje luge akulli

- Ena mund ta levizesh per nje pastrim sa me te lehte

Cmimi normal 7 540 LEK Cmimi 5 881 LEK

Thike Universale Hendi

Cmimi normal 435 LEK Cmimi
339 LEK

Thike Universale Hendi

Cmimi normal 435 LEK Cmimi 339 LEK

Thike Universale Hendi

Cmimi normal 460 LEK Cmimi
359 LEK

Thike universale Hendi 

Thike Universale Hendi

Thike universale Hendi 

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Thike Shefi Hendi

Cmimi normal 5 730 LEK Cmimi
4 469 LEK

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Thike Shefi Hendi

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Cmimi normal 5 730 LEK Cmimi 4 469 LEK

Thike Sharre Hendi

Cmimi normal 970 LEK Cmimi
757 LEK

Thike sharre Hendi  

Thike Sharre Hendi

Thike sharre Hendi  

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi
1 498 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi 1 498 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 3 500 LEK Cmimi
2 730 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 3 500 LEK Cmimi 2 730 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 995 LEK Cmimi
776 LEK

Thike Sharre

Cmimi normal 995 LEK Cmimi 776 LEK

Thike Salmoni Hendi

Cmimi normal 1 275 LEK Cmimi
995 LEK

Thike Salmoni Hendi

Cmimi normal 1 275 LEK Cmimi 995 LEK

Thike ovale me 2 mbajtese...

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi
2 496 LEK

Thike ovale me 2 mbajtese Hendi 

E pershtatshme per tu lare ne lavastovilje

Thike ovale me 2 mbajtese...

Thike ovale me 2 mbajtese Hendi 

E pershtatshme per tu lare ne lavastovilje

Cmimi normal 3 200 LEK Cmimi 2 496 LEK

Thike Midhjesh Hendi

Cmimi normal 475 LEK Cmimi
371 LEK

Thike Midhjesh Hendi

Cmimi normal 475 LEK Cmimi 371 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 6 300 LEK Cmimi
4 914 LEK

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Thike Kuzhine Hendi

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Cmimi normal 6 300 LEK Cmimi 4 914 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Thike kuzhine Hendi 

Thike Kuzhine Hendi

Thike kuzhine Hendi 

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 980 LEK Cmimi
764 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 980 LEK Cmimi 764 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi
874 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Thike Kuzhine Hendi

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Thike kuzhine Hendi 

Thike Kuzhine Hendi

Thike kuzhine Hendi 

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 620 LEK Cmimi
2 824 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 620 LEK Cmimi 2 824 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 4 315 LEK Cmimi
3 366 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 4 315 LEK Cmimi 3 366 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 850 LEK Cmimi
3 003 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 850 LEK Cmimi 3 003 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 1 780 LEK Cmimi
1 388 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 1 780 LEK Cmimi 1 388 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 395 LEK Cmimi
2 648 LEK

Thike Kuzhine

Cmimi normal 3 395 LEK Cmimi 2 648 LEK

Thike Kockash Hendi

Cmimi normal 4 490 LEK Cmimi
3 502 LEK

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Thike Kockash Hendi

E ekuilibruar dhe me doreze te rehatshme

Teh i mprehte dhe i qendrueshem

Fleksibel dhe saktesi shtese

Cmimi normal 4 490 LEK Cmimi 3 502 LEK

Thike Gjalpi Hendi

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Thike Gjalpi Hendi

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Thike Filetimi Hendi

Cmimi normal 890 LEK Cmimi
694 LEK

Thike Filetimi Hendi

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi
901 LEK

Thike djathi Hendi 16cm

Thike Djathi Hendi

Thike djathi Hendi 16cm

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi 901 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 450 LEK Cmimi
351 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 450 LEK Cmimi 351 LEK

Thike Djathi Hendi

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi
901 LEK

Thike per djathe te forte 

Thike Djathi Hendi

Thike per djathe te forte 

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi 901 LEK

Thike Djathi

Cmimi normal 1 145 LEK Cmimi
893 LEK

Thike Djathi

Cmimi normal 1 145 LEK Cmimi 893 LEK

Thekse Buke Hendi

Cmimi normal 88 040 LEK Cmimi
68 671 LEK

- Dy elemente ngrohese te vecanta nje poshte dhe nje mbi transportues

- I pershtatshem per thekjen e vazhdueshme te bukes

- Shpejtesia e transportuesit eshte e rregullueshme

- Koha e thekjes deri ne 5 min

Thekse Buke Hendi

- Dy elemente ngrohese te vecanta nje poshte dhe nje mbi transportues

- I pershtatshem per thekjen e vazhdueshme te bukes

- Shpejtesia e transportuesit eshte e rregullueshme

- Koha e thekjes deri ne 5 min

Cmimi normal 88 040 LEK Cmimi 68 671 LEK

Termometer Frigoriferi Hendi

Cmimi normal 260 LEK Cmimi
203 LEK

Termometer Frigoriferi 

Termometer Frigoriferi Hendi

Termometer Frigoriferi 

Cmimi normal 260 LEK Cmimi 203 LEK

Termometer Frigoriferi

Cmimi normal 355 LEK Cmimi
277 LEK

Termometer Frigoriferi

Termometer Frigoriferi

Termometer Frigoriferi

Cmimi normal 355 LEK Cmimi 277 LEK

Tenxhere Supe Hendi

Cmimi normal 20 580 LEK Cmimi
16 052 LEK

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Tenxhere Supe Hendi

Krijon izolim termik dhe zvogelon konsumimin e energjise

Termostati i rregullueshem nga 65 ne 95

Zvogelon konsumimin e energjise ne 30%

Ekran dixhital me prekje

Me shtrese mbrojtje nga mbinxehja

Ideale per bufe

Cmimi normal 20 580 LEK Cmimi 16 052 LEK

Tenxhere Per Servirje Hendi

Cmimi normal 1 520 LEK Cmimi
1 186 LEK

Tenxhere supe servirje enamel

Tenxhere Per Servirje Hendi

Tenxhere supe servirje enamel

Cmimi normal 1 520 LEK Cmimi 1 186 LEK

Tenxhere midhjesh enamel

Cmimi normal 1 635 LEK Cmimi
1 275 LEK

Tenxhere midhjesh enamel

Tenxhere midhjesh enamel

Tenxhere midhjesh enamel

Cmimi normal 1 635 LEK Cmimi 1 275 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 4 705 LEK Cmimi
3 670 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 4 705 LEK Cmimi 3 670 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 11 820 LEK Cmimi
9 220 LEK

Tenxhere Inoxi Hendi

Cmimi normal 11 820 LEK Cmimi 9 220 LEK

TAVELL E VENDOSUR

Cmimi normal 22 970 LEK Cmimi
17 917 LEK

TAVELL E VENDOSUR

TAVELL E VENDOSUR

TAVELL E VENDOSUR

Cmimi normal 22 970 LEK Cmimi 17 917 LEK

Tavell e monuteshme ne mur

Cmimi normal 14 155 LEK Cmimi
11 041 LEK

Tavell e montuar

Tavell e monuteshme ne mur

Tavell e montuar

Cmimi normal 14 155 LEK Cmimi 11 041 LEK

Tave porcelani

Cmimi normal 12 400 LEK Cmimi
9 672 LEK

Tave porcelani 

Tave porcelani

Tave porcelani 

Cmimi normal 12 400 LEK Cmimi 9 672 LEK

Tave porcelani

Cmimi normal 5 130 LEK Cmimi
4 001 LEK

Tave porcelani 

Tave porcelani

Tave porcelani 

Cmimi normal 5 130 LEK Cmimi 4 001 LEK