Lista e produkteve sipas Luigi Bormioli

Luigi Bormioli

Luigi Bormioli

Filtra aktiv

Gote shampanje Vinalia Cal...

Cmimi normal 6 180 LEK Cmimi
4 820 LEK

Gote shampanje Vinalia Cal...

Cmimi normal 6 180 LEK Cmimi 4 820 LEK

Gote vere e bardhe Vinalia...

Cmimi normal 7 440 LEK Cmimi
5 803 LEK

Gote vere e bardhe Vinalia...

Cmimi normal 7 440 LEK Cmimi 5 803 LEK

Gote vere Vinalia Cal Brunello

Cmimi normal 8 020 LEK Cmimi
6 256 LEK

Gote vere Vinalia Cal Brunello

Cmimi normal 8 020 LEK Cmimi 6 256 LEK

Gote vere Vinalia Cal Barolo

Cmimi normal 9 250 LEK Cmimi
7 215 LEK

Gotë vere e kuqe nga linja Vinalia e Luigi Bormioli i prodhuar në Itali me qelq sonhyx superior.

Gote vere Vinalia Cal Barolo

Gotë vere e kuqe nga linja Vinalia e Luigi Bormioli i prodhuar në Itali me qelq sonhyx superior.

Cmimi normal 9 250 LEK Cmimi 7 215 LEK

Gote vere Supremo burgundy

Cmimi normal 9 390 LEK Cmimi
7 324 LEK

Gote vere Supremo burgundy

Cmimi normal 9 390 LEK Cmimi 7 324 LEK

Gote lengjesh Roma 1960...

Cmimi normal 6 640 LEK Cmimi
5 179 LEK

Gote lengjesh Roma 1960...

Cmimi normal 6 640 LEK Cmimi 5 179 LEK

Gote vere I Meravigliosi

Cmimi normal 9 650 LEK Cmimi
7 527 LEK

Gote vere I Meravigliosi

Cmimi normal 9 650 LEK Cmimi 7 527 LEK

Gote vere e bardhe I...

Cmimi normal 7 770 LEK Cmimi
6 061 LEK

Gote vere e bardhe I...

Cmimi normal 7 770 LEK Cmimi 6 061 LEK

Gote Shampanje I...

Cmimi normal 7 560 LEK Cmimi
5 897 LEK

Gote Shampanje I...

Cmimi normal 7 560 LEK Cmimi 5 897 LEK

Gote vere e kuqe I...

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi
7 207 LEK

Kjo gote shënon rikthimin befasues te antikes në një forme moderne, origjinale, elegante, femërore, një prekje arti për të festuar çdo ngjarje të veçantë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Gota ideale per degustimin e Cabernet dhe Merlot.

Gote vere e kuqe I...

Kjo gote shënon rikthimin befasues te antikes në një forme moderne, origjinale, elegante, femërore, një prekje arti për të festuar çdo ngjarje të veçantë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Gota ideale per degustimin e Cabernet dhe Merlot.

Cmimi normal 9 240 LEK Cmimi 7 207 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi
363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi 363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi
363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi 363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi
363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi 363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi
363 LEK

Ene servirje qelqi...

Cmimi normal 465 LEK Cmimi 363 LEK

Gote Whisky Bach D.O.F.

Cmimi normal 6 130 LEK Cmimi
4 781 LEK

Gote Whisky Bach D.O.F.

Cmimi normal 6 130 LEK Cmimi 4 781 LEK

Shishe Whisky Textures

Cmimi normal 2 470 LEK Cmimi
1 927 LEK

Shishe Whisky Textures

Cmimi normal 2 470 LEK Cmimi 1 927 LEK

Gote Mixology Schnapps

Cmimi normal 4 880 LEK Cmimi
3 806 LEK

Gote Mixology Schnapps

Cmimi normal 4 880 LEK Cmimi 3 806 LEK

Gote Vere Kuqe Nebbiolo

Cmimi normal 10 040 LEK Cmimi
7 831 LEK

Gote Vere Kuqe Nebbiolo

Cmimi normal 10 040 LEK Cmimi 7 831 LEK

Gote Vere e Bardhe

Cmimi normal 7 790 LEK Cmimi
6 076 LEK

Gote Vere e Bardhe

Cmimi normal 7 790 LEK Cmimi 6 076 LEK

Dekantues Vere

Cmimi normal 6 530 LEK Cmimi
5 093 LEK

Dekantues Vere

Cmimi normal 6 530 LEK Cmimi 5 093 LEK

Filxhan Dowble Wall Latte...

Cmimi normal 3 320 LEK Cmimi
2 590 LEK

Filxhan Dowble Wall Latte...

Cmimi normal 3 320 LEK Cmimi 2 590 LEK

Filxhan Kafe Double Wall...

Cmimi normal 3 430 LEK Cmimi
2 675 LEK

Filxhan Kafe Double Wall...

Cmimi normal 3 430 LEK Cmimi 2 675 LEK

Gote Konjaku Mixology

Cmimi normal 6 100 LEK Cmimi
4 758 LEK

Gote Konjaku Mixology

Cmimi normal 6 100 LEK Cmimi 4 758 LEK

Shishe Uthulle Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi
920 LEK

Shishe Uthulle Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr3

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi
1 053 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr3

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi 1 053 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr2

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi
983 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr2

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi 983 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi
967 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi 967 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi
983 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi 983 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 230 LEK Cmimi
7 979 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 230 LEK Cmimi 7 979 LEK

Gote Gin Luigi Bormioli

Cmimi normal 9 110 LEK Cmimi
7 106 LEK

Gote Gin Luigi Bormioli

Cmimi normal 9 110 LEK Cmimi 7 106 LEK

Gote Shampanje Luigi Bormioli

Cmimi normal 7 960 LEK Cmimi
6 209 LEK

Gote Shampanje Luigi Bormioli

Cmimi normal 7 960 LEK Cmimi 6 209 LEK

Gote Rakie Luigi Bormioli

Cmimi normal 4 060 LEK Cmimi
3 167 LEK

Gote Rakie Luigi Bormioli

Cmimi normal 4 060 LEK Cmimi 3 167 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 6 780 LEK Cmimi
5 288 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 6 780 LEK Cmimi 5 288 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 8 630 LEK Cmimi
6 731 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 8 630 LEK Cmimi 6 731 LEK

Gote Konjaku Luigi Bormioli

Cmimi normal 8 610 LEK Cmimi
6 716 LEK

Gote Konjaku Luigi Bormioli

Cmimi normal 8 610 LEK Cmimi 6 716 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 460 LEK Cmimi
8 159 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 460 LEK Cmimi 8 159 LEK

Gote Shampanje Luigi Bormioli

Cmimi normal 6 020 LEK Cmimi
4 696 LEK

Gote Shampanje Luigi Bormioli

Cmimi normal 6 020 LEK Cmimi 4 696 LEK

Filxhan Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 390 LEK Cmimi
8 104 LEK

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Filxhan Luigi Bormioli

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Cmimi normal 10 390 LEK Cmimi 8 104 LEK

Gote Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 050 LEK Cmimi
7 839 LEK

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Gote Luigi Bormioli

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Cmimi normal 10 050 LEK Cmimi 7 839 LEK

Vajore Luigi Bormioli

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi
1 576 LEK

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Vajore Luigi Bormioli

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi 1 576 LEK

Gote Gin Tonic

Cmimi normal 8 270 LEK Cmimi
6 451 LEK

Gote Gin Tonic

Cmimi normal 8 270 LEK Cmimi 6 451 LEK

Gote Martini Mixology

Cmimi normal 8 240 LEK Cmimi
6 427 LEK

Gote Martini Mixology

Cmimi normal 8 240 LEK Cmimi 6 427 LEK

Gote Uji Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi
3 026 LEK

Gote Uji Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi 3 026 LEK

Vajore Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi
811 LEK

Vajore Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 9 040 LEK Cmimi
7 051 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 9 040 LEK Cmimi 7 051 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 760 LEK Cmimi
8 393 LEK

Gote Vere Luigi Bormioli

Cmimi normal 10 760 LEK Cmimi 8 393 LEK

Gote Luigi Bormioli

Cmimi normal 8 020 LEK Cmimi
6 256 LEK

Gote Luigi Bormioli

Cmimi normal 8 020 LEK Cmimi 6 256 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 6 370 LEK Cmimi
4 969 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 6 370 LEK Cmimi 4 969 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi
3 026 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi 3 026 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 670 LEK Cmimi
2 863 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 670 LEK Cmimi 2 863 LEK

Gote Martini Luigi Bormioli

Cmimi normal 4 970 LEK Cmimi
3 877 LEK

Gote Martini Luigi Bormioli

Cmimi normal 4 970 LEK Cmimi 3 877 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 4 650 LEK Cmimi
3 627 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 4 650 LEK Cmimi 3 627 LEK

Gote Prosecco Kokteil Luigi...

Cmimi normal 6 110 LEK Cmimi
4 766 LEK

Gote Prosecco Kokteil Luigi...

Cmimi normal 6 110 LEK Cmimi 4 766 LEK

Set 2 filxhan me pjate...

Cmimi normal 4 200 LEK Cmimi
3 276 LEK

Filxhan me pjate Inoxi 

Set 2 filxhan me pjate...

Filxhan me pjate Inoxi 

Cmimi normal 4 200 LEK Cmimi 3 276 LEK

Set 2 Filxhan Kapucino me...

Cmimi normal 3 340 LEK Cmimi
2 605 LEK

Set 2 Filxhan Kapucino me pjate inoxi

Set 2 Filxhan Kapucino me...

Set 2 Filxhan Kapucino me pjate inoxi

Cmimi normal 3 340 LEK Cmimi 2 605 LEK

Set 2 Filxhan kafe me pjate...

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi
2 262 LEK

Set 2 Filxhan kafe me pjate inoxi , Double Wall

Set 2 Filxhan kafe me pjate...

Set 2 Filxhan kafe me pjate inoxi , Double Wall

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi 2 262 LEK

Gote Kafe Express Double...

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi
1 498 LEK

Gote kafe expresi prej qelqi me shtrese te 2-fishte 

Gote Kafe Express Double...

Gote kafe expresi prej qelqi me shtrese te 2-fishte 

Cmimi normal 1 920 LEK Cmimi 1 498 LEK

Gote Irish Coffee Double Wall

Cmimi normal 6 280 LEK Cmimi
4 898 LEK

Gote Irish Coffee Prej Qelqi Borisilikat Me Shtrese te 2-fishte

Gote Irish Coffee Double Wall

Gote Irish Coffee Prej Qelqi Borisilikat Me Shtrese te 2-fishte

Cmimi normal 6 280 LEK Cmimi 4 898 LEK

Gote Kafe Expres Double Wall

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi
1 872 LEK

Gote Kafe Expres Double Wall 

Gote Kafe Expres Double Wall

Gote Kafe Expres Double Wall 

Cmimi normal 2 400 LEK Cmimi 1 872 LEK

Mbajtese Ushqimi me kapak...

Cmimi normal 5 220 LEK Cmimi
4 072 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, et

Mbajtese Ushqimi me kapak...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, et

Cmimi normal 5 220 LEK Cmimi 4 072 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Cmimi normal 2 620 LEK Cmimi
2 044 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte dhe doreza

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Mbajtese Ushqimi Qelq...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte dhe doreza

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Cmimi normal 2 620 LEK Cmimi 2 044 LEK

Mbajtese Ushqimi Wok me...

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi
3 089 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat Wok me Doreza, Double Wall

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Mbajtese Ushqimi Wok me...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat Wok me Doreza, Double Wall

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Cmimi normal 3 960 LEK Cmimi 3 089 LEK

Ene Qumeshti/Latiere me 2...

Cmimi normal 3 530 LEK Cmimi
2 753 LEK

Ene Qumeshti/latiere prej qelqi Borisilikat me shtrese te 2-fishte 

Ene Qumeshti/Latiere me 2...

Ene Qumeshti/latiere prej qelqi Borisilikat me shtrese te 2-fishte 

Cmimi normal 3 530 LEK Cmimi 2 753 LEK

Mbajtese Ushqimi me bisht...

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi
2 948 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Mbajtese Ushqimi me bisht...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat me Shtrese te 2-fishte

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Cmimi normal 3 780 LEK Cmimi 2 948 LEK

Mbajtese Ushqimi Me shtrese...

Cmimi normal 5 230 LEK Cmimi
4 079 LEK

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat Me Doreza Dhe Kapak 

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Mbajtese Ushqimi Me shtrese...

Mbajtese Ushqimi Qelq Borisilikat Me Doreza Dhe Kapak 

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Cmimi normal 5 230 LEK Cmimi 4 079 LEK

Mbajtese Ushqimi me doreza...

Cmimi normal 3 930 LEK Cmimi
3 065 LEK

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Mbajtese Ushqimi me doreza...

- Enet e Qelqit jane protagoniste te dizajnit te ushqimit, transparenca e tij ben qe ushqimet te serviren ne menyre te rafinuar dhe elegante.

- Ena mbajtese ka 2 shtresa qelqi, vakumi mes te cilave ruan temperaturen e ushqimit( i ngrohte ose i ftohte) per nje kohe me te gjate.

- Idele per servirjen e antipastave, sallates, etj.

Cmimi normal 3 930 LEK Cmimi 3 065 LEK

Gote Whisky Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 820 LEK Cmimi
2 980 LEK

Gote Whisky Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 820 LEK Cmimi 2 980 LEK

Gote Koktejli Mixology Spritz

Cmimi normal 6 420 LEK Cmimi
5 008 LEK

Gote kristali nga koleksioni Spritz/Mixology i brandit Luigi Bormioli.

Gote Koktejli Mixology Spritz

Gote kristali nga koleksioni Spritz/Mixology i brandit Luigi Bormioli.

Cmimi normal 6 420 LEK Cmimi 5 008 LEK

Gote Koktejli Mixology...

Cmimi normal 6 320 LEK Cmimi
4 930 LEK

Gote kristali nga koleksioni Cocktail/Mixology i brandit Luigi Bormioli. 

Gote Koktejli Mixology...

Gote kristali nga koleksioni Cocktail/Mixology i brandit Luigi Bormioli. 

Cmimi normal 6 320 LEK Cmimi 4 930 LEK

Gote Koktejli Mixology...

Cmimi normal 4 610 LEK Cmimi
3 596 LEK

Gote kristali nga koleksioni Spirits/Mixology i brandit Luigi Bormioli. Ideale për të shërbyer uje dhe koktejle. 

Gote Koktejli Mixology...

Gote kristali nga koleksioni Spirits/Mixology i brandit Luigi Bormioli. Ideale për të shërbyer uje dhe koktejle. 

Cmimi normal 4 610 LEK Cmimi 3 596 LEK

Gote Me Fron Mixology Spirits

Cmimi normal 5 150 LEK Cmimi
4 017 LEK

Gote kristali me fron nga koleksioni Spirits/Mixology i brandit Luigi Bormioli. Ideale për të shërbyer likere, aperitivë dhe koktejle. 

Gote Me Fron Mixology Spirits

Gote kristali me fron nga koleksioni Spirits/Mixology i brandit Luigi Bormioli. Ideale për të shërbyer likere, aperitivë dhe koktejle. 

Cmimi normal 5 150 LEK Cmimi 4 017 LEK

Gote Whisky Luigi Bormioli

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi
3 947 LEK

Gote Konjaku kristal Luigi Bormioli 

Gote Whisky Luigi Bormioli

Gote Konjaku kristal Luigi Bormioli 

Cmimi normal 5 060 LEK Cmimi 3 947 LEK

Gote Kokteili Luigi Bormioli

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi
3 026 LEK

Gote koktejli kristal Luigi Bormioli  

Gote Kokteili Luigi Bormioli

Gote koktejli kristal Luigi Bormioli  

Cmimi normal 3 880 LEK Cmimi 3 026 LEK

Gote Martini Luigi Bormioli

Cmimi normal 7 060 LEK Cmimi
5 507 LEK

Gota  kristali Luigi Bormioli

Gote Martini Luigi Bormioli

Gota  kristali Luigi Bormioli

Cmimi normal 7 060 LEK Cmimi 5 507 LEK

Gote Gin Luigi Bormioli

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi
6 685 LEK

Gota me fron koktejli kristal 

Gote Gin Luigi Bormioli

Gota me fron koktejli kristal 

Cmimi normal 8 570 LEK Cmimi 6 685 LEK

Gote Kokteili Fizz Luigi...

Cmimi normal 5 790 LEK Cmimi
4 516 LEK

Gote koktejli Speakeasies Swing Fizz

Gote Kokteili Fizz Luigi...

Gote koktejli Speakeasies Swing Fizz

Cmimi normal 5 790 LEK Cmimi 4 516 LEK

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Cmimi normal 5 070 LEK Cmimi
3 955 LEK

Gote Speakeasies Swing Dof,ideale për të servirur një uiski, kokteil, ujë ose lengje te ndryshme

Gote Lengjesh Luigi Bormioli

Gote Speakeasies Swing Dof,ideale për të servirur një uiski, kokteil, ujë ose lengje te ndryshme

Cmimi normal 5 070 LEK Cmimi 3 955 LEK

Gote Kokteili Luigi Bormioli

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi
4 462 LEK

Gota kristali Speakeasies Swing Cocktail 

Gote Kokteili Luigi Bormioli

Gota kristali Speakeasies Swing Cocktail 

Cmimi normal 5 720 LEK Cmimi 4 462 LEK