Lista e produkteve sipas Homezaza

Homezaza
Homezaza

Filtra aktiv

Filxhan Caji Homezaza 360ml

Cmimi normal 190 LEK Cmimi
148 LEK

Filxhan Caji Homezaza 360ml

Cmimi normal 190 LEK Cmimi 148 LEK

Cekic homezaza

Cmimi normal 860 LEK Cmimi
671 LEK

Cekic homezaza

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK

Okllaji Homezaza

Cmimi normal 990 LEK Cmimi
772 LEK

Okllaji Homezaza

Cmimi normal 990 LEK Cmimi 772 LEK

Forme akulli kub 15 vende

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Forme akulli kub 15 vende

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Prerese Brumi Homezaza

Cmimi normal 530 LEK Cmimi
413 LEK

Prerese Brumi Homezaza

Cmimi normal 530 LEK Cmimi 413 LEK

Prerese Brumi Homezaza

Cmimi normal 530 LEK Cmimi
413 LEK

Prerese Brumi Homezaza

Cmimi normal 530 LEK Cmimi 413 LEK

Rende me Bisht

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi
850 LEK

Rende me Bisht

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Rende me bisht "Homezaza"

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi
850 LEK

Rende me bisht "Homezaza"

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Rrahese vezesh "Homezaza"

Cmimi normal 400 LEK Cmimi
312 LEK

Rrahesja paloset duke e bere qe te ze me pak vend ne kuzhine.

Rrahese vezesh "Homezaza"

Rrahesja paloset duke e bere qe te ze me pak vend ne kuzhine.

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Luge Mjalti

Cmimi normal 470 LEK Cmimi
367 LEK

Luge Mjalti

Cmimi normal 470 LEK Cmimi 367 LEK

Forme kasate silikoni

Cmimi normal 810 LEK Cmimi
632 LEK

Forme kasate silikoni

Cmimi normal 810 LEK Cmimi 632 LEK

Mbajtese thikash magnet

Cmimi normal 1 230 LEK Cmimi
959 LEK

Mbajtese thikash magnet

Cmimi normal 1 230 LEK Cmimi 959 LEK

Mbajtese thikash magnet

Cmimi normal 920 LEK Cmimi
718 LEK

Mbajtese thikash magnet

Cmimi normal 920 LEK Cmimi 718 LEK

Rende inoxi me bazament...

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Rende Inoxi me 4 forma te ndryshme prerje

Rende inoxi me bazament...

Rende Inoxi me 4 forma te ndryshme prerje

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Prerese brumi inoksi

Cmimi normal 590 LEK Cmimi
460 LEK

Prerese brumi inoksi

Cmimi normal 590 LEK Cmimi 460 LEK

Shtrese pjekje Silikoni

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi
850 LEK

Shtrese pjekje Silikoni

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Mbajtese tenxhere silikoni...

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Mbajtese tenxhere silikoni...

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Forme Biskotash 6 pcs

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Forme Biskotash 6 pcs

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Prerese Torte/brumi

Cmimi normal 690 LEK Cmimi
538 LEK

Prerese Torte/brumi

Cmimi normal 690 LEK Cmimi 538 LEK

Colander i Performuar

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Colander i Performuar

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Kapese Spageti

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Kapese Spageti

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Rrahese vezesh

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Rrahese vezesh

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Spatul e performuar

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Spatul e performuar

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Garuzhde me njesi mase

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Garuzhde me njesi mase

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Luge Gatimi me njesi mase

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Luge Gatimi me njesi mase

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Kullese me tas

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi
1 022 LEK

Kullese me tas

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi 1 022 LEK

Spatul Silikoni me 2 Ane

Cmimi normal 400 LEK Cmimi
312 LEK

Spatul Silikoni me 2 Ane

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Spatul Me 2 Ane

Cmimi normal 770 LEK Cmimi
601 LEK

Spatul Me 2 Ane

Cmimi normal 770 LEK Cmimi 601 LEK

Hapese Vere

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Hapese Vere

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Thike Homezaza Grey+Red

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Thike Homezaza Grey+Red

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Thike Homezaza Grey+Red

Cmimi normal 910 LEK Cmimi
710 LEK

Thike Homezaza Grey+Red

Cmimi normal 910 LEK Cmimi 710 LEK

Hapese Midhjesh

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Hapese Midhjesh

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Shtrydhese Portokalli Homezaza

Cmimi normal 860 LEK Cmimi
671 LEK

Shtrydhese Portokalli Homezaza

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK

Larese enesh Silikoni

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Larese enesh Silikoni

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Shtrydhese Limoni

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Shtrydhese Limoni

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Spatul Homezaza

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Spatul Homezaza

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Luge Ovale

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Luge Ovale

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Garuzhde Homezaza

Cmimi normal 530 LEK Cmimi
413 LEK

Garuzhde Homezaza

Cmimi normal 530 LEK Cmimi 413 LEK

Gershere Kuzhine me 4 tehe...

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

Gërshërë me 4 tehe çeliku inox që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen sebashku me furce per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.

Gershere Kuzhine me 4 tehe...

Gërshërë me 4 tehe çeliku inox që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen sebashku me furce per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Gershere kuzhine me 5 tehe...

Cmimi normal 890 LEK Cmimi
694 LEK

Gërshërë me pesë tehe inoxi që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen bashke me furce te vogel per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.


Gershere kuzhine me 5 tehe...

Gërshërë me pesë tehe inoxi që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen bashke me furce te vogel per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.


Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Hapese Konservash Homezaza

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi
952 LEK

Hapese Konservash Homezaza

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi 952 LEK

Hapese Konservash Homezaza

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Hapese Konservash Homezaza

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Hapese vere Homezaza DH1506

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi
819 LEK

Hapese vere Homezaza DH1506

Cmimi normal 1 050 LEK Cmimi 819 LEK

Hapese Vere Homezaza

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Hapese Vere Homezaza

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Rrahese Vezesh Natural

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Rrahese Vezesh Natural

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Element Servirje Garuzhde

Cmimi normal 710 LEK Cmimi
554 LEK

Element Servirje Garuzhde

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Element Servirje Luge Ovale...

Cmimi normal 710 LEK Cmimi
554 LEK

Element Servirje Luge Ovale...

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Element Servirje Spatul E...

Cmimi normal 710 LEK Cmimi
554 LEK

Element Servirje Spatul E...

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Furce Gatimi Silikon Homezaza

Cmimi normal 600 LEK Cmimi
468 LEK

Furce Gatimi Silikon Homezaza

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Spatul Me Bisht Druri

Cmimi normal 550 LEK Cmimi
429 LEK

Spatul Me Bisht Druri

Cmimi normal 550 LEK Cmimi 429 LEK

Qeruese Patatesh Inox

Cmimi normal 470 LEK Cmimi
367 LEK

Qeruese Patatesh Inox

Cmimi normal 470 LEK Cmimi 367 LEK

Hapese Birre

Cmimi normal 380 LEK Cmimi
296 LEK

Hapese Birre

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Spatul Me Bisht Druri

Cmimi normal 510 LEK Cmimi
398 LEK

Spatul Me Bisht Druri

Cmimi normal 510 LEK Cmimi 398 LEK

Furce Gatimi Silikon

Cmimi normal 470 LEK Cmimi
367 LEK

Furce Gatimi Silikon

Cmimi normal 470 LEK Cmimi 367 LEK

Kapese Spageti Me Bisht Druri

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Kapese Spageti Me Bisht Druri

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Prerese Perimesh Me Dizajn...

Cmimi normal 1 940 LEK Cmimi
1 513 LEK

Prerese Perimesh Me Dizajn...

Cmimi normal 1 940 LEK Cmimi 1 513 LEK

Prerese Perimesh Me Dizajn...

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi
952 LEK

Prerese Perimesh Me Dizajn...

Cmimi normal 1 220 LEK Cmimi 952 LEK

Prerese Perimesh me Dizajn...

Cmimi normal 930 LEK Cmimi
725 LEK

Prerese Perimesh me Dizajn...

Cmimi normal 930 LEK Cmimi 725 LEK

Prerese Perimesh me Dizajn...

Cmimi normal 650 LEK Cmimi
507 LEK

Prerese Perimesh me Dizajn...

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

Furce Gatimi Silikoni

Cmimi normal 470 LEK Cmimi
367 LEK

Furce Gatimi Silikoni

Cmimi normal 470 LEK Cmimi 367 LEK

Hapese Kapaku Kavanozi

Cmimi normal 310 LEK Cmimi
242 LEK

Hapese Kapaku Kavanozi

Cmimi normal 310 LEK Cmimi 242 LEK

Set Aksesore Kuzhine

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi
1 014 LEK

Set Aksesore Kuzhine

Cmimi normal 1 300 LEK Cmimi 1 014 LEK

Shtrydhese Lime Homezaza

Cmimi normal 580 LEK Cmimi
452 LEK

Shtrydhese Limoni Homezaza

Shtrydhese Lime Homezaza

Shtrydhese Limoni Homezaza

Cmimi normal 580 LEK Cmimi 452 LEK

Mini rende spatul "Homezaza"

Cmimi normal 230 LEK Cmimi
179 LEK

Mini rende spatul  "Homezaza"

Mini rende spatul "Homezaza"

Mini rende spatul  "Homezaza"

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Formë akulli 3D, Homezaza

Cmimi normal 400 LEK Cmimi
312 LEK

Formë akulli Homezaza 

Formë akulli 3D, Homezaza

Formë akulli Homezaza 

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Dekoruese frutash Homezaza

Cmimi normal 310 LEK Cmimi
242 LEK

Dekoruese frutash Homezaza

Dekoruese frutash Homezaza

Dekoruese frutash Homezaza

Cmimi normal 310 LEK Cmimi 242 LEK

Qeruese perimesh Homezaza

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Qeruese perimesh  "Homezaza"

Qeruese perimesh Homezaza

Qeruese perimesh  "Homezaza"

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Kapese e sheshte "Homezaza"

Cmimi normal 490 LEK Cmimi
382 LEK

Kapese e sheshte 9' "Homezaza"

Kapese e sheshte "Homezaza"

Kapese e sheshte 9' "Homezaza"

Cmimi normal 490 LEK Cmimi 382 LEK

Spatul Gatimi Homezaza

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Spatul Gatimi Homezaza

Spatul Gatimi Homezaza

Spatul Gatimi Homezaza

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Set Qeruese Patatesh dhe...

Cmimi normal 400 LEK Cmimi
312 LEK

Set Qëruese Patatesh dhe Thikë Perimesh

Set Qeruese Patatesh dhe...

Set Qëruese Patatesh dhe Thikë Perimesh

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Forma gatimi "Homezaza" 3 cope

Cmimi normal 320 LEK Cmimi
250 LEK

Forma gatimi "Homezaza" 3 cope

Forma gatimi "Homezaza" 3 cope

Forma gatimi "Homezaza" 3 cope

Cmimi normal 320 LEK Cmimi 250 LEK

Set Kapëse sallate

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Set Kapse sallate 

Set Kapëse sallate

Set Kapse sallate 

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Spatul silikoni per peshk...

Cmimi normal 630 LEK Cmimi
491 LEK

Spatul silikoni per peshk "Homezaza"

Spatul silikoni per peshk...

Spatul silikoni per peshk "Homezaza"

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

Thike kuzhine Homezaza

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi
920 LEK

Thike kuzhine "Homezaza"

Thike kuzhine Homezaza

Thike kuzhine "Homezaza"

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Garuzhde Silikoni Homezaza

Cmimi normal 670 LEK Cmimi
523 LEK

Garuzhde Silikoni Homezaza

Garuzhde Silikoni Homezaza

Garuzhde Silikoni Homezaza

Cmimi normal 670 LEK Cmimi 523 LEK

Shtupese pureje...

Cmimi normal 670 LEK Cmimi
523 LEK

Shtupese pureje silikoni"Homezaza"

Shtupese pureje...

Shtupese pureje silikoni"Homezaza"

Cmimi normal 670 LEK Cmimi 523 LEK

Kapak silikoni drejtekendor...

Cmimi normal 470 LEK Cmimi
367 LEK

Kapak silikoni drejtekendor  "Homezaza"

Kapak silikoni drejtekendor...

Kapak silikoni drejtekendor  "Homezaza"

Cmimi normal 470 LEK Cmimi 367 LEK

Kapese spageti "Homezaza"

Cmimi normal 350 LEK Cmimi
273 LEK

Kapese spageti  "Homezaza"

Kapese spageti "Homezaza"

Kapese spageti  "Homezaza"

Cmimi normal 350 LEK Cmimi 273 LEK

Spatul e performuar...

Cmimi normal 370 LEK Cmimi
289 LEK

Spatul e performuar  "Homezaza"

Spatul e performuar...

Spatul e performuar  "Homezaza"

Cmimi normal 370 LEK Cmimi 289 LEK