waltz

waltz

Filtra aktiv

set tiganesh Eco Friendly...

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi
1 482 LEK

set tiganesh Eco Friendly...

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi 1 482 LEK

Tenxhere salce Lava Stone...

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi
2 691 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Diametri: 18 cm.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Tenxhere salce Lava Stone...

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Diametri: 18 cm.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Cmimi normal 3 450 LEK Cmimi 2 691 LEK

Tigan Waltz Eco friendly

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi
780 LEK

Tigan Waltz Eco friendly

Cmimi normal 1 000 LEK Cmimi 780 LEK

Tigan krepash Waltz

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi
2 995 LEK

Tigan krepash Waltz

Cmimi normal 3 840 LEK Cmimi 2 995 LEK

Tigan i Thelle me kapak Waltz

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi
2 574 LEK

Tigan i Thelle me kapak Waltz

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi 2 574 LEK

Tigan Waltz Grey Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi
1 544 LEK

Tigan Waltz Grey Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

Tigan I thelle Waltz Red Color

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi
2 574 LEK

Tigan I thelle Waltz Red Color

Cmimi normal 3 300 LEK Cmimi 2 574 LEK

Tigan Waltz Red Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi
1 544 LEK

Tigan Waltz Red Color

Cmimi normal 1 980 LEK Cmimi 1 544 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 750 LEK Cmimi
2 145 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 750 LEK Cmimi 2 145 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi
1 950 LEK

Tigan Granit Waltz

Cmimi normal 2 500 LEK Cmimi 1 950 LEK

Tigan Premium Granit Waltz

Cmimi normal 2 760 LEK Cmimi
2 153 LEK

Tigan Premium Granit Waltz

Cmimi normal 2 760 LEK Cmimi 2 153 LEK

Tigan Lava Stone Waltz

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi
2 340 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Tigan Lava Stone Waltz

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Cmimi normal 3 000 LEK Cmimi 2 340 LEK

Tigan i thelle Premium...

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi
3 214 LEK

Tigan i thellë me kapak nga Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Tigan i thelle Premium...

Tigan i thellë me kapak nga Linja WÄLTZ e prodhuar me teknologji Gjermane 

Cmimi normal 4 120 LEK Cmimi 3 214 LEK

Tigan me kapak 26 cm lava...

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi
3 307 LEK

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Tigan me kapak 26 cm lava...

Brandi: Waltz.

Materiali:gur vullkanik.

Me tre shtresa kunder ngjitjes.

Doreze ergonomike.

E pershtatshme per te gjitha modelet e sobave perfshire dhe ato me induksion.

Teknologji prodhimi Gjermane.

Mbajtese tigani Dhurate.

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK