Dekorues Embelsirash

Dekorues Embelsirash

Filtra aktiv

Set thike dhe spatul torte

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Set thike dhe spatul torte

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 6 435 LEK Cmimi 5 019 LEK

Nuk eshte e pershtateshme per salca te ngrohta 

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Bombulat (N₂O) nuk jane te perfshira ne paketim.

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Nuk eshte e pershtateshme per salca te ngrohta 

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Bombulat (N₂O) nuk jane te perfshira ne paketim.

Cmimi normal 6 435 LEK Cmimi 5 019 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 20 275 LEK Cmimi 15 815 LEK

I pershtatshem për kremra dhe salca te ngrohta deri ne 70°C.

Ruan Perberjen te fresket deri ne 14 dite ne frigorifer.

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Shtrydhese Krem Pasticerie...

I pershtatshem për kremra dhe salca te ngrohta deri ne 70°C.

Ruan Perberjen te fresket deri ne 14 dite ne frigorifer.

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Cmimi normal 20 275 LEK Cmimi 15 815 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 15 380 LEK Cmimi 11 996 LEK

I pershtatshem për kremra dhe salca te ngrohta deri ne 70°C.

Ruan Perberjen te fresket deri ne 14 dite ne frigorifer.

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Bombulat (N₂O) nuk jane te perfshira ne paketim.

Shtrydhese Krem Pasticerie...

I pershtatshem për kremra dhe salca te ngrohta deri ne 70°C.

Ruan Perberjen te fresket deri ne 14 dite ne frigorifer.

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Bombulat (N₂O) nuk jane te perfshira ne paketim.

Cmimi normal 15 380 LEK Cmimi 11 996 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 12 770 LEK Cmimi 9 961 LEK

I pershtatshem për kremra dhe salca te ngrohta deri ne 70°C.

Ruan Perberjen te fresket deri ne 14 dite ne frigorifer.

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Bombulat (N₂O) nuk jane te perfshira ne paketim.

Shtrydhese Krem Pasticerie...

I pershtatshem për kremra dhe salca te ngrohta deri ne 70°C.

Ruan Perberjen te fresket deri ne 14 dite ne frigorifer.

Vjen bashke me 3 hundeza inoxi dhe nje furçe pastrimi.

Bombulat (N₂O) nuk jane te perfshira ne paketim.

Cmimi normal 12 770 LEK Cmimi 9 961 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 6 505 LEK Cmimi 5 074 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie Profesionale Hendi Nga Linja Kitchen Line 

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Shtrydhese Krem Pasticerie Profesionale Hendi Nga Linja Kitchen Line 

Cmimi normal 6 505 LEK Cmimi 5 074 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 5 545 LEK Cmimi 4 325 LEK

Shtrydhese krem pasticerie 0,5L. 

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Shtrydhese krem pasticerie 0,5L. 

Cmimi normal 5 545 LEK Cmimi 4 325 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 6 910 LEK Cmimi 5 390 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 6 910 LEK Cmimi 5 390 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 13 800 LEK Cmimi 10 764 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 13 800 LEK Cmimi 10 764 LEK

Cante Krem Pasticerie

Cmimi normal 1 370 LEK Cmimi 1 069 LEK

Cante Krem Pasticerie

Cmimi normal 1 370 LEK Cmimi 1 069 LEK

Pjese te ndara per...

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Pjese te ndara te pershtatshme vetem per shtrydhese kremi pasticerie Hendi te linjes Kithen Line

Pjese te ndara per...

Pjese te ndara te pershtatshme vetem per shtrydhese kremi pasticerie Hendi te linjes Kithen Line

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Pjese te Ndara Per...

Cmimi normal 2 520 LEK Cmimi 1 966 LEK

Pjese te Ndara Te Pershtatshme Vetem Per Shtrydhese Krem Pasticerie Profi Line Nga Brandi Hendi 

Pjese te Ndara Per...

Pjese te Ndara Te Pershtatshme Vetem Per Shtrydhese Krem Pasticerie Profi Line Nga Brandi Hendi 

Cmimi normal 2 520 LEK Cmimi 1 966 LEK

Injektor dekorimi 4 cope

Cmimi normal 1 835 LEK Cmimi 1 431 LEK

Ideale për dekorim,mbushje dhe marinim. Te pershtateshme vetem per shtrydhese kremi Profi Line Hendi 

Injektor dekorimi 4 cope

Ideale për dekorim,mbushje dhe marinim. Te pershtateshme vetem per shtrydhese kremi Profi Line Hendi 

Cmimi normal 1 835 LEK Cmimi 1 431 LEK

Hundeza pasticerie

Cmimi normal 755 LEK Cmimi 589 LEK

Hundeza pasticerie

Cmimi normal 755 LEK Cmimi 589 LEK

Hundeza kremi pasticerie Hendi

Cmimi normal 1 940 LEK Cmimi 1 513 LEK

Hundeza kremi pasticerie Hendi

Cmimi normal 1 940 LEK Cmimi 1 513 LEK

Dekorues Embelsirash Shiringe

Cmimi normal 260 LEK Cmimi 203 LEK

Shiringe per mbushjen e embelsirave te dryshme 

Dekorues Embelsirash Shiringe

Shiringe per mbushjen e embelsirave te dryshme 

Cmimi normal 260 LEK Cmimi 203 LEK

Dekorues embelsirash...

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Dekorues embelsirash ne formen e shiringes nga Homezaza

Dekorues embelsirash...

Dekorues embelsirash ne formen e shiringes nga Homezaza

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Dekorues embelsirash...

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Dekorues embelsirash "Homezaza"

Dekorues embelsirash...

Dekorues embelsirash "Homezaza"

Cmimi normal 1 120 LEK Cmimi 874 LEK

Shtrydhese krem pasticerie...

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

Shtrydhese krem pasticerie  "Homezaza"

Shtrydhese krem pasticerie...

Shtrydhese krem pasticerie  "Homezaza"

Cmimi normal 650 LEK Cmimi 507 LEK

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Dekorues Torte 

Shtrydhese Krem Pasticerie...

Dekorues Torte 

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Qese silikoni shtrydhese...

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Qese silikoni shtrydhese pasticerie  "Homezaza"

Qese silikoni shtrydhese...

Qese silikoni shtrydhese pasticerie  "Homezaza"

Cmimi normal 170 LEK Cmimi 133 LEK

Shtrydhese krem pasticerie...

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Shtrydhese krem pasticerie  "Homezaza"

Shtrydhese krem pasticerie...

Shtrydhese krem pasticerie  "Homezaza"

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Dekorues embelsirash

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Dekorues embelsirash Homezaza

Dekorues embelsirash

Dekorues embelsirash Homezaza

Cmimi normal 710 LEK Cmimi 554 LEK

Dekorues embelsirash

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Dekorues embelsirash set "Homezaza"

Dekorues embelsirash

Dekorues embelsirash set "Homezaza"

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Shtrydhese krem torte shiringe

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Shtrydhese krem torte shiringe

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK