Shtrydhese

Shtrydhese

Filtra aktiv

Shtrydhese limoni 4Ne1

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Perdoret si: 

- Shtypese

- Grirese lekure 

- Qeruese 

- Dekoruese

Shtrydhese limoni 4Ne1

Perdoret si: 

- Shtypese

- Grirese lekure 

- Qeruese 

- Dekoruese

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Shtrydhese sallate

Cmimi normal 940 LEK Cmimi
733 LEK

Shtrydhese sallate

Cmimi normal 940 LEK Cmimi 733 LEK

shtrydhese Limoni

Cmimi normal 1 280 LEK Cmimi
998 LEK

shtrydhese Limoni

Cmimi normal 1 280 LEK Cmimi 998 LEK

Shtrydhese Limoni Yellow

Cmimi normal 720 LEK Cmimi
562 LEK

Shtrydhese Limoni Yellow

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Shtrydhese Frutash Hendi

Cmimi normal 34 755 LEK Cmimi
27 109 LEK

Shtrydhese Frutash Hendi

Cmimi normal 34 755 LEK Cmimi 27 109 LEK

Shtrydhese limoni "Homezaza"

Cmimi normal 340 LEK Cmimi
265 LEK

Shtrydhese limoni "Homezaza" 

Shtrydhese limoni "Homezaza"

Shtrydhese limoni "Homezaza" 

Cmimi normal 340 LEK Cmimi 265 LEK

SHTRYDHESE LIMONI LUNA 720 CC

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

SHTRYDHESE LIMONI LUNA 720 CC

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Shtrydhese agrumesh "Homezaza"

Cmimi normal 630 LEK Cmimi
491 LEK

Shtrydhese agrumesh "Homezaza"

Shtrydhese agrumesh "Homezaza"

Shtrydhese agrumesh "Homezaza"

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

Shtrydhese limoni Sapphire

Cmimi normal 130 LEK Cmimi
101 LEK

Shtrydhese limoni Sapphire M-240

Shtrydhese limoni Sapphire

Shtrydhese limoni Sapphire M-240

Cmimi normal 130 LEK Cmimi 101 LEK

Shtrydhese Lime dhe Limoni

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi
936 LEK

Shtrydhese limoni

Shtrydhese Lime dhe Limoni

Shtrydhese limoni

Cmimi normal 1 200 LEK Cmimi 936 LEK

Shtrydhese Limoni

Cmimi normal 1 160 LEK Cmimi
905 LEK

Shtrydhese Limoni

Cmimi normal 1 160 LEK Cmimi 905 LEK

Shrtrydhese Lime Profesionale

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi
827 LEK

Shrtrydhese Lime Profesionale

Cmimi normal 1 060 LEK Cmimi 827 LEK

Shtrydhese agrumesh

Cmimi normal 340 LEK Cmimi
265 LEK

Shtrydhese agrumesh

Shtrydhese agrumesh

Shtrydhese agrumesh

Cmimi normal 340 LEK Cmimi 265 LEK

Shtrydhese Agrumesh

Cmimi normal 11 000 LEK Cmimi
8 580 LEK

Shtrydhese Agrumesh

Cmimi normal 11 000 LEK Cmimi 8 580 LEK

Shtrydhese Portokalli Hendi

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi
901 LEK

Shtrydhese Portokalli Hendi

Cmimi normal 1 155 LEK Cmimi 901 LEK

Shtrydhese Lime Hendi

Cmimi normal 680 LEK Cmimi
530 LEK

Shtrydhese limoni 

Shtrydhese Lime Hendi

Shtrydhese limoni 

Cmimi normal 680 LEK Cmimi 530 LEK

Mini shtrydhese agrumesh

Cmimi normal 330 LEK Cmimi
257 LEK

Shtrydhese agrumesh nga Homezaza

Mini shtrydhese agrumesh

Shtrydhese agrumesh nga Homezaza

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Shtrydhese limoni BG

Cmimi normal 160 LEK Cmimi
125 LEK

Shtrydhese limoni BG

Shtrydhese limoni BG

Shtrydhese limoni BG

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Shtrydhese limoni BG

Cmimi normal 190 LEK Cmimi
148 LEK

Shtrydhese limoni BG

Shtrydhese limoni BG

Shtrydhese limoni BG

Cmimi normal 190 LEK Cmimi 148 LEK

Shtrydhese agrumesh manuale

Cmimi normal 850 LEK Cmimi
663 LEK

Shtrydhese agrumesh manuale nga Homezaza

Shtrydhese agrumesh manuale

Shtrydhese agrumesh manuale nga Homezaza

Cmimi normal 850 LEK Cmimi 663 LEK

Shtrydhese Lime Homezaza

Cmimi normal 580 LEK Cmimi
452 LEK

Shtrydhese Limoni Homezaza

Shtrydhese Lime Homezaza

Shtrydhese Limoni Homezaza

Cmimi normal 580 LEK Cmimi 452 LEK

Shtrydhese Limoni

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Shtrydhese Limoni

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Shtrydhese Portokalli Homezaza

Cmimi normal 860 LEK Cmimi
671 LEK

Shtrydhese Portokalli Homezaza

Cmimi normal 860 LEK Cmimi 671 LEK