Vaj-Uthull

Vaj-Uthull

Filtra aktiv

Vajore

Cmimi normal 620 LEK Cmimi
484 LEK

Vajore

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Vajore

Cmimi normal 190 LEK Cmimi
148 LEK

Vajore

Cmimi normal 190 LEK Cmimi 148 LEK

VAJORE 4 PCS JR-7116

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi
2 262 LEK

VAJORE 4 PCS JR-7116

Cmimi normal 2 900 LEK Cmimi 2 262 LEK

Shishe per vaj dhe uthull

Cmimi normal 160 LEK Cmimi
125 LEK

Shishe per vaj dhe uthull

Cmimi normal 160 LEK Cmimi 125 LEK

Set vajore Danny Home 4cope

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi
1 326 LEK

Set vajore Danny Home 4cope

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi 1 326 LEK

Set vajore Danny Home 4cope

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi
1 326 LEK

Set vajore Danny Home 4cope

Cmimi normal 1 700 LEK Cmimi 1 326 LEK

Mbajtese vaj uthull "Grape"

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi
1 482 LEK

Mbajtese vaj uthull "Grape"

Cmimi normal 1 900 LEK Cmimi 1 482 LEK

Vajore teke SDM029-1224

Cmimi normal 280 LEK Cmimi
218 LEK

Vajore teke SDM029-1224

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Vajore Qelqi 650ml

Cmimi normal 890 LEK Cmimi
694 LEK

Vajore Qelqi 650ml

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Vajore qelqi

Cmimi normal 740 LEK Cmimi
577 LEK

Vajore qelqi

Cmimi normal 740 LEK Cmimi 577 LEK

Vajore Inoksi

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi
1 373 LEK

Vajore Inoksi

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Set vajore 2cope

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Set vajore 2cope

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Set vajore 4cope

Cmimi normal 1 650 LEK Cmimi
1 287 LEK

Set vajore 4cope

Cmimi normal 1 650 LEK Cmimi 1 287 LEK

Vajore Victoriana...

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi
866 LEK

Vajore Victoriana...

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

Shishe Uthulle Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi
920 LEK

Shishe Uthulle Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr3

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi
1 053 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr3

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi 1 053 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr2

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi
983 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr2

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi 983 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi
967 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 240 LEK Cmimi 967 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi
983 LEK

Vajore Qelqi Elixir Nr1

Cmimi normal 1 260 LEK Cmimi 983 LEK

Vajore Luigi Bormioli

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi
1 576 LEK

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Vajore Luigi Bormioli

- Xhami borosilikat eshte rezistente ndaj goditjeve termike.

- Perberja gotes nuk ndryshon aciditetin e lengjeve apo ushqimeve.

- Vakumi midis dy mureve parandalon kondesimin nga jashte.

- I pershtatshem per ne mikrovale dhe ne lavastovilje.

Cmimi normal 2 020 LEK Cmimi 1 576 LEK

Vajore Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi
811 LEK

Vajore Luigi Bormioli

Cmimi normal 1 040 LEK Cmimi 811 LEK

Mbajtese Vaj Uthull Druri

Cmimi normal 2 585 LEK Cmimi
2 016 LEK

Mbajtese Vaj Uthull Druri

Cmimi normal 2 585 LEK Cmimi 2 016 LEK

Vajore Olivia

Cmimi normal 520 LEK Cmimi
406 LEK

Vajore Olivia

Cmimi normal 520 LEK Cmimi 406 LEK

Aksesor Per Shishe

Cmimi normal 150 LEK Cmimi
117 LEK

Aksesor Per Shishe

Cmimi normal 150 LEK Cmimi 117 LEK

Vajore ngjyre Gold

Cmimi normal 740 LEK Cmimi
577 LEK

Vajore ngjyre Gold "Homezaza"

Vajore ngjyre Gold

Vajore ngjyre Gold "Homezaza"

Cmimi normal 740 LEK Cmimi 577 LEK

Vajore Spray

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Vajore Spray "Homezaza"

Vajore Spray

Vajore Spray "Homezaza"

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Vajore qelqi

Cmimi normal 680 LEK Cmimi
530 LEK

Vajore qelqi "Homezaza"

Vajore qelqi

Vajore qelqi "Homezaza"

Cmimi normal 680 LEK Cmimi 530 LEK

Kane BISTROT BROCCA

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Kane BISTROT BROCCA

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Kane BISTROT BROCCA 0,5

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Kane BISTROT BROCCA 0,5

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Vajore Qelqi Country Home...

Cmimi normal 610 LEK Cmimi
476 LEK

Vajore Qelqi Me Kapak Druri Nga Koleksioni Country Home I Linjes Bormioli Rocco

Vajore Qelqi Country Home...

Vajore Qelqi Me Kapak Druri Nga Koleksioni Country Home I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 610 LEK Cmimi 476 LEK

Vajore 1 L

Cmimi normal 500 LEK Cmimi
390 LEK

Vajore 1 L

Vajore 1 L

Vajore 1 L

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Vajore 0,5 L

Cmimi normal 360 LEK Cmimi
281 LEK

Vajore 0,5 L

Vajore 0,5 L

Vajore 0,5 L

Cmimi normal 360 LEK Cmimi 281 LEK

Vajore Qelqi Officina 1825...

Cmimi normal 970 LEK Cmimi
757 LEK

Vajore Qelqi Nga Koleksioni Officina 1825 I Linjes  Bormioli Rocco

Vajore Qelqi Officina 1825...

Vajore Qelqi Nga Koleksioni Officina 1825 I Linjes  Bormioli Rocco

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Vajore 0,5 L

Cmimi normal 300 LEK Cmimi
234 LEK

Vajore 0,5 L

Vajore 0,5 L

Vajore 0,5 L

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Vajore 250 ml

Cmimi normal 210 LEK Cmimi
164 LEK

Vajore 250 ml

Vajore 250 ml

Vajore 250 ml

Cmimi normal 210 LEK Cmimi 164 LEK

Kane Qelqi Bistrot Brocca...

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Kane Qelqi Bistrot Brocca Bormioli Rocco

Kane Qelqi Bistrot Brocca...

Kane Qelqi Bistrot Brocca Bormioli Rocco

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Vajore Quattro Stagioni 250 ml

Cmimi normal 1 670 LEK Cmimi
1 303 LEK

Vajore Quattro Stagioni 250 ml

Vajore Quattro Stagioni 250 ml

Vajore Quattro Stagioni 250 ml

Cmimi normal 1 670 LEK Cmimi 1 303 LEK

Vajore Qelqi 2 Cope Quattro...

Cmimi normal 4 490 LEK Cmimi
3 502 LEK

Vajore Qelqi Nga Koleksioni Quattro Stagioni I Ginietti I Linjes Bormioli Rocco

Vajore Qelqi 2 Cope Quattro...

Vajore Qelqi Nga Koleksioni Quattro Stagioni I Ginietti I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 4 490 LEK Cmimi 3 502 LEK

Vajore Quattro Stagioni 0,5 L

Cmimi normal 2 530 LEK Cmimi
1 973 LEK

Vajore Quattro Stagioni 0,5 L

Vajore Quattro Stagioni 0,5 L

Vajore Quattro Stagioni 0,5 L

Cmimi normal 2 530 LEK Cmimi 1 973 LEK

Set vajore 3 cope

Cmimi normal 700 LEK Cmimi
546 LEK

Set vajore 3 cope M-260

Set vajore 3 cope

Set vajore 3 cope M-260

Cmimi normal 700 LEK Cmimi 546 LEK

Vajore qelqi 750 ml

Cmimi normal 460 LEK Cmimi
359 LEK

Vajore qelqi 750 ml M-243

Vajore qelqi 750 ml

Vajore qelqi 750 ml M-243

Cmimi normal 460 LEK Cmimi 359 LEK

Vajore qelqi 500 ml

Cmimi normal 380 LEK Cmimi
296 LEK

Vajore qelqi 500 ml M-242

Vajore qelqi 500 ml

Vajore qelqi 500 ml M-242

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Vajore qelqi 250 ml

Cmimi normal 280 LEK Cmimi
218 LEK

Vajore qelqi 250 ml  M-241

Vajore qelqi 250 ml

Vajore qelqi 250 ml  M-241

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Vajore qelqi 250 ml

Cmimi normal 250 LEK Cmimi
195 LEK

Vajore qelqi 250 ml  M-216

Vajore qelqi 250 ml

Vajore qelqi 250 ml  M-216

Cmimi normal 250 LEK Cmimi 195 LEK