Rende dhe Prerëse

Rende dhe Prerëse

Filtra aktiv

Prerese tartufi hendi

Cmimi normal 4 010 LEK Cmimi 3 128 LEK

Prerese tartufi hendi

Cmimi normal 4 010 LEK Cmimi 3 128 LEK

Rende metalike me 4 ane

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

Rende metalike me 4 ane

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 600 LEK Cmimi 468 LEK

Grirese mishi manuale

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Grirese mishi manuale

Cmimi normal 1 760 LEK Cmimi 1 373 LEK

Prerese brumi Gi.Metal...

Cmimi normal 1 510 LEK Cmimi 1 178 LEK

Prerese brumi Gi.Metal...

Cmimi normal 1 510 LEK Cmimi 1 178 LEK

Prerese perimesh me 3 forma...

Cmimi normal 3 170 LEK Cmimi 2 473 LEK

Prerese perimesh me 3 forma...

Cmimi normal 3 170 LEK Cmimi 2 473 LEK

Grirëse Perimesh 3Në1

Cmimi normal 2 560 LEK Cmimi 1 997 LEK

Pajisje me 3 funksione 

- Grirese Perimesh 

- Shtrydhese Sallate

- Perzierese/rrahese per veze apo salcra te ndryshme 

Grirëse Perimesh 3Në1

Pajisje me 3 funksione 

- Grirese Perimesh 

- Shtrydhese Sallate

- Perzierese/rrahese per veze apo salcra te ndryshme 

Cmimi normal 2 560 LEK Cmimi 1 997 LEK

Grirese Me Terheqje

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi 788 LEK

Grirese erezash, qepe, hudhre etj

Grirese Me Terheqje

Grirese erezash, qepe, hudhre etj

Cmimi normal 1 010 LEK Cmimi 788 LEK

Grirese Mishi Manuale

Cmimi normal 4 070 LEK Cmimi 3 175 LEK

Grirese Mishi Manuale

Cmimi normal 4 070 LEK Cmimi 3 175 LEK

Prerese Frutash dhe perimesh

Cmimi normal 2 810 LEK Cmimi 2 192 LEK

Prerese frutash dhe perimesh me 4 tehe te ndryshme thikash per te bere prerje me trashesi te ndryshme 

Prerese Frutash dhe perimesh

Prerese frutash dhe perimesh me 4 tehe te ndryshme thikash per te bere prerje me trashesi te ndryshme 

Cmimi normal 2 810 LEK Cmimi 2 192 LEK

grirese Qepe

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Presese e pershtatshme per te prere qepe, hudher, karrota dhe fruta te thata 

grirese Qepe

Presese e pershtatshme per te prere qepe, hudher, karrota dhe fruta te thata 

Cmimi normal 1 180 LEK Cmimi 920 LEK

Rende Profesionale Hendi

Cmimi normal 1 515 LEK Cmimi 1 182 LEK

Rende Profesionale Hendi

Cmimi normal 1 515 LEK Cmimi 1 182 LEK

Thike dhe qeruese perimesh...

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Thike dhe qeruese perimesh "Homezaza"

Thike dhe qeruese perimesh...

Thike dhe qeruese perimesh "Homezaza"

Cmimi normal 620 LEK Cmimi 484 LEK

Qeruese perimesh/ frutash...

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Qeruese perimesh/ frutash...

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Prerese pice

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Prerese pice

Prerese pice

Prerese pice

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Qeruese Patatesh me kend Gold

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Qeruese Patatesh me kend Gold

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Prerese Patatesh Hendi

Cmimi normal 21 850 LEK Cmimi 17 043 LEK

Materiali i thikave inoks.

Vjen me 4 tehe: 6; 9 dhe 13 mm si dhe nje thike per 8 pjese.

Materiali i dorezes plastike.

Me kembe gome per te mos rreshqitur.

Preresia e patateve eshte manuale.

Prerese Patatesh Hendi

Materiali i thikave inoks.

Vjen me 4 tehe: 6; 9 dhe 13 mm si dhe nje thike per 8 pjese.

Materiali i dorezes plastike.

Me kembe gome per te mos rreshqitur.

Preresia e patateve eshte manuale.

Cmimi normal 21 850 LEK Cmimi 17 043 LEK

Qeruese Patatesh Gold

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Qeruese Patatesh Gold

Cmimi normal 440 LEK Cmimi 343 LEK

Prerese Pice Gold

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Prerese Pice Gold

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Qeruese multi tehe

Cmimi normal 540 LEK Cmimi 421 LEK

Qeruese multi tehe nga Homezaza

Qeruese multi tehe

Qeruese multi tehe nga Homezaza

Cmimi normal 540 LEK Cmimi 421 LEK

Makine Grirese...

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Makine Grirese Perimesh, Djathi, Biskotash, etj.

Me 5 Forma Te Ndryshme Prerje

Makine Grirese...

Makine Grirese Perimesh, Djathi, Biskotash, etj.

Me 5 Forma Te Ndryshme Prerje

Cmimi normal 4 240 LEK Cmimi 3 307 LEK

Qeruese Patatesh Inox

Cmimi normal 470 LEK Cmimi 367 LEK

Qeruese Patatesh Inox

Cmimi normal 470 LEK Cmimi 367 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Qeruese/Hapese Birre

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Qeruese/Hapese Birre

Cmimi normal 200 LEK Cmimi 156 LEK

Qeruese Patatesh New

Cmimi normal 100 LEK Cmimi 78 LEK

Qeruese Patatesh New

Cmimi normal 100 LEK Cmimi 78 LEK

Dekorues Molle

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Dekorues Molle

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Rende me Bisht

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Rende me Bisht

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Rende me bisht "Homezaza"

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Rende me bisht "Homezaza"

Cmimi normal 1 090 LEK Cmimi 850 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Prerese Pice

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Rende Me Bisht Druri

Cmimi normal 550 LEK Cmimi 429 LEK

Rende Me Bisht Druri

Cmimi normal 550 LEK Cmimi 429 LEK

Rende inoxi me bazament...

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Rende Inoxi me 4 forma te ndryshme prerje

Rende inoxi me bazament...

Rende Inoxi me 4 forma te ndryshme prerje

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Qerues Avokado 3Ne1

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Qerues Avokado 3Ne1

Cmimi normal 400 LEK Cmimi 312 LEK

Gershere Kuzhine me 4 tehe...

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Gërshërë me 4 tehe çeliku inox që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen sebashku me furce per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.

Gershere Kuzhine me 4 tehe...

Gërshërë me 4 tehe çeliku inox që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen sebashku me furce per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.

Cmimi normal 720 LEK Cmimi 562 LEK

Gershere kuzhine me 5 tehe...

Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Gërshërë me pesë tehe inoxi që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen bashke me furce te vogel per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.


Gershere kuzhine me 5 tehe...

Gërshërë me pesë tehe inoxi që ju lejojnë të prisni dhe copëtoni perimet/erëzat në mënyrë të barabartë dhe të shpejtë.

Vjen bashke me furce te vogel per pastrimin e teheve.

Mund të përdoret në vepra artizanale për prerjen e materialeve të tjera të holla si letra.


Cmimi normal 890 LEK Cmimi 694 LEK

Gershere Kuzhine

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Gershere Kuzhine

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Grirese Qepe

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Grirese Qepe

Cmimi normal 380 LEK Cmimi 296 LEK

Rende profesionale Hendi 39 cm

Cmimi normal 1 555 LEK Cmimi 1 213 LEK

Rende profesionale Hendi 39 cm 

Rende profesionale Hendi 39 cm

Rende profesionale Hendi 39 cm 

Cmimi normal 1 555 LEK Cmimi 1 213 LEK

Rende Profesionale Hendi 39cm

Cmimi normal 1 580 LEK Cmimi 1 232 LEK

Rende profesionale Hendi 39 cm 

Rende Profesionale Hendi 39cm

Rende profesionale Hendi 39 cm 

Cmimi normal 1 580 LEK Cmimi 1 232 LEK

Rende Profesionale Hendi

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi 1 248 LEK

Rende profesionale Hendi 31.5cm

Rende Profesionale Hendi

Rende profesionale Hendi 31.5cm

Cmimi normal 1 600 LEK Cmimi 1 248 LEK

Rende Djathi Hendi 17cm

Cmimi normal 1 225 LEK Cmimi 956 LEK

Rende Djathi Hendi 17cm

Cmimi normal 1 225 LEK Cmimi 956 LEK

Rende me ene mbajtese Sapphire

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Rende me kapak Sapphire

Rende me ene mbajtese Sapphire

Rende me kapak Sapphire

Cmimi normal 330 LEK Cmimi 257 LEK

Rende Me Mbajtese Qelqi...

Cmimi normal 1 270 LEK Cmimi 991 LEK

Rende Me Mbajtese Qelqi Nga Koleksioni Quattro Stagioni I Linjes Bormioli Rocco

Rende Me Mbajtese Qelqi...

Rende Me Mbajtese Qelqi Nga Koleksioni Quattro Stagioni I Linjes Bormioli Rocco

Cmimi normal 1 270 LEK Cmimi 991 LEK

Mini rende spatul "Homezaza"

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Mini rende spatul  "Homezaza"

Mini rende spatul "Homezaza"

Mini rende spatul  "Homezaza"

Cmimi normal 230 LEK Cmimi 179 LEK

Grirese djathi me ene...

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

Grirese djathi me ene  "Homezaza"

Grirese djathi me ene...

Grirese djathi me ene  "Homezaza"

Cmimi normal 1 110 LEK Cmimi 866 LEK

Rende konike "Homezaza"

Cmimi normal 530 LEK Cmimi 413 LEK

Rende konike "Homezaza"

Cmimi normal 530 LEK Cmimi 413 LEK

Rende spirale

Cmimi normal 760 LEK Cmimi 593 LEK

Rende spirale  "Homezaza"

Rende spirale

Rende spirale  "Homezaza"

Cmimi normal 760 LEK Cmimi 593 LEK

Mini Rende Homezaza

Cmimi normal 270 LEK Cmimi 211 LEK

Rende e vogel e linjes Homezaza

Mini Rende Homezaza

Rende e vogel e linjes Homezaza

Cmimi normal 270 LEK Cmimi 211 LEK

Rende Homezaza

Cmimi normal 350 LEK Cmimi 273 LEK

Rende me 4 forma te ndryshme prerje

Rende Homezaza

Rende me 4 forma te ndryshme prerje

Cmimi normal 350 LEK Cmimi 273 LEK

Rende Inoksi Me Bisht 3

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Rende Inoksi Me Bisht .

Rende Inoksi Me Bisht 3

Rende Inoksi Me Bisht .

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Rende inoksi me bisht 1

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Rende inoksi me bisht .

Rende inoksi me bisht 1

Rende inoksi me bisht .

Cmimi normal 500 LEK Cmimi 390 LEK

Rende inoksi me bisht gomine 2

Cmimi normal 660 LEK Cmimi 515 LEK

Rende inoksi me bisht gomine 2 ne 1.

Rende inoksi me bisht gomine 2

Rende inoksi me bisht gomine 2 ne 1.

Cmimi normal 660 LEK Cmimi 515 LEK

Rende inoksi me bisht gomine 1

Cmimi normal 680 LEK Cmimi 530 LEK

Rende inoksi me bisht gomine.

Rende inoksi me bisht gomine 1

Rende inoksi me bisht gomine.

Cmimi normal 680 LEK Cmimi 530 LEK

Rende Inoksi Mini 2

Cmimi normal 70 LEK Cmimi 55 LEK

Rende inoksi qe sherben per te grire ushqime te ndryshme.

Permasat : 8 x 3,5 cm

Rende Inoksi Mini 2

Rende inoksi qe sherben per te grire ushqime te ndryshme.

Permasat : 8 x 3,5 cm

Cmimi normal 70 LEK Cmimi 55 LEK

Rende inoksi mini

Cmimi normal 140 LEK Cmimi 109 LEK

Rende inoksi qe sherben per te grire ushqime te ndryshme.

Permasat : 12 x 5 cm

Rende inoksi mini

Rende inoksi qe sherben per te grire ushqime te ndryshme.

Permasat : 12 x 5 cm

Cmimi normal 140 LEK Cmimi 109 LEK

Rende Inoksi Me Bazament 3

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Rende inoksi qe sherben per te grire ushqime te ndryshme.

Permasat : 21 x 8 cm

Rende Inoksi Me Bazament 3

Rende inoksi qe sherben per te grire ushqime te ndryshme.

Permasat : 21 x 8 cm

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Rende djathi

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Rende djathi 

Rende djathi

Rende djathi 

Cmimi normal 300 LEK Cmimi 234 LEK

Rende plastike me mbajtese

Cmimi normal 310 LEK Cmimi 242 LEK

Rende plastike me mbajtese

Rende plastike me mbajtese

Rende plastike me mbajtese

Cmimi normal 310 LEK Cmimi 242 LEK

Prerese molle metalike

Cmimi normal 1 560 LEK Cmimi 1 217 LEK

Prerese molle Bairun

Prerese molle metalike

Prerese molle Bairun

Cmimi normal 1 560 LEK Cmimi 1 217 LEK

Rende me ene mbajtese

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Rende me ene mbajtese

Rende me ene mbajtese

Rende me ene mbajtese

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK