Kullesë Sitë dhe Hinkë

Kullesë Sitë dhe Hinkë

Filtra aktiv

Kullese Caji

Cmimi normal 480 LEK Cmimi
374 LEK

Kullese Caji

Cmimi normal 480 LEK Cmimi 374 LEK

Kullese Caji

Cmimi normal 560 LEK Cmimi
437 LEK

Kullese Caji

Cmimi normal 560 LEK Cmimi 437 LEK

Kullese me 2 pjese

Cmimi normal 520 LEK Cmimi
406 LEK

Kullese me 2 pjese

Cmimi normal 520 LEK Cmimi 406 LEK

Kullese konike rose gold

Cmimi normal 790 LEK Cmimi
616 LEK

Kullese konike rose gold

Cmimi normal 790 LEK Cmimi 616 LEK

Kullese makaronash 34 cm

Cmimi normal 1 360 LEK Cmimi
1 061 LEK

Kullese makaronash 34 cm

Cmimi normal 1 360 LEK Cmimi 1 061 LEK

Site e thelle per bare

Cmimi normal 1 430 LEK Cmimi
1 115 LEK

Site e thelle per bare

Cmimi normal 1 430 LEK Cmimi 1 115 LEK

Kullese Inoxi Hendi

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi
1 693 LEK

Kullese Inoxi Hendi

Cmimi normal 2 170 LEK Cmimi 1 693 LEK

Shtrydhese Sallate...

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi
2 387 LEK

Seti permban: 

-Shtrydhese Sallate 

- Mini grirese qepe, hudhre, erezash dhe perimesh te tjera 

Shtrydhese Sallate...

Seti permban: 

-Shtrydhese Sallate 

- Mini grirese qepe, hudhre, erezash dhe perimesh te tjera 

Cmimi normal 3 060 LEK Cmimi 2 387 LEK

Shtrydhese Sallate Danny Home

Cmimi normal 1 510 LEK Cmimi
1 178 LEK

Shtrydhese Sallate Danny Home

Cmimi normal 1 510 LEK Cmimi 1 178 LEK

Site Konike Inoksi B006A

Cmimi normal 690 LEK Cmimi
538 LEK

Site Konike Inoksi B006A

Cmimi normal 690 LEK Cmimi 538 LEK

Kullese per lavaman me...

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi
796 LEK

Kullese per lavaman me hapje  "Homezaza"

Kullese per lavaman me...

Kullese per lavaman me hapje  "Homezaza"

Cmimi normal 1 020 LEK Cmimi 796 LEK

Hinke me palosje "Homezaza"

Cmimi normal 290 LEK Cmimi
226 LEK

Hinke me palosje per te kursyer sa me shume hapsire ne kuzhinen tuaj

Hinke me palosje "Homezaza"

Hinke me palosje per te kursyer sa me shume hapsire ne kuzhinen tuaj

Cmimi normal 290 LEK Cmimi 226 LEK

Set Per Pergatitjen E...

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi
1 638 LEK

Set per pergatitjen e brumit/embelsirave "Homezaza"

Set Per Pergatitjen E...

Set per pergatitjen e brumit/embelsirave "Homezaza"

Cmimi normal 2 100 LEK Cmimi 1 638 LEK

Kullese Friture

Cmimi normal 1 865 LEK Cmimi
1 455 LEK

Kullese Friture

Cmimi normal 1 865 LEK Cmimi 1 455 LEK

Kullese Me Bisht

Cmimi normal 220 LEK Cmimi
172 LEK

Kullese Me Bisht

Cmimi normal 220 LEK Cmimi 172 LEK

Kullese me tas

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi
1 022 LEK

Kullese me tas

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi 1 022 LEK

Site Me Doreze

Cmimi normal 970 LEK Cmimi
757 LEK

Site Me Doreze

Cmimi normal 970 LEK Cmimi 757 LEK

Kullese e Thelle Me Doreze...

Cmimi normal 740 LEK Cmimi
577 LEK

Kullese e Thelle Me Doreze...

Cmimi normal 740 LEK Cmimi 577 LEK

Kullese Me Bisht...

Cmimi normal 520 LEK Cmimi
406 LEK

Kullese Me Bisht...

Cmimi normal 520 LEK Cmimi 406 LEK

Kullese Inoxi Schmeterling

Cmimi normal 670 LEK Cmimi
523 LEK

Kullese Inoxi Schmeterling

Cmimi normal 670 LEK Cmimi 523 LEK

Site Hendi

Cmimi normal 3 580 LEK Cmimi
2 792 LEK

Site me rrjete te dyfishte

Site Hendi

Site me rrjete te dyfishte

Cmimi normal 3 580 LEK Cmimi 2 792 LEK

Site Hendi

Cmimi normal 2 515 LEK Cmimi
1 962 LEK

Site Hendi

Cmimi normal 2 515 LEK Cmimi 1 962 LEK

KULLESE QUMESHTI ME GOMINE

Cmimi normal 280 LEK Cmimi
218 LEK

KULLESE QUMESHTI ME GOMINE

Cmimi normal 280 LEK Cmimi 218 LEK

Hinka silikoni 3 cope

Cmimi normal 630 LEK Cmimi
491 LEK

Hinka silikoni 3 cope "Homezaza" 

Hinka silikoni 3 cope

Hinka silikoni 3 cope "Homezaza" 

Cmimi normal 630 LEK Cmimi 491 LEK

Kullese 2 ne 1

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi
1 022 LEK

Kullese 2 ne 1 "Homezaza"

Kullese 2 ne 1

Kullese 2 ne 1 "Homezaza"

Cmimi normal 1 310 LEK Cmimi 1 022 LEK

Set per pergatitjen e...

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi
1 053 LEK

Set per pergatitjen e brumit/embelsirave Homezaza

Set per pergatitjen e...

Set per pergatitjen e brumit/embelsirave Homezaza

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi 1 053 LEK

Set hinkash 4 cope

Cmimi normal 420 LEK Cmimi
328 LEK

Set hinkash 4 cope  "Homezaza"

Set hinkash 4 cope

Set hinkash 4 cope  "Homezaza"

Cmimi normal 420 LEK Cmimi 328 LEK

Kullese me pershtatje

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi
1 053 LEK

Kullese me pershtatje  "Homezaza"

Kullese me pershtatje

Kullese me pershtatje  "Homezaza"

Cmimi normal 1 350 LEK Cmimi 1 053 LEK

Kullese 2ne1 Homezaza

Cmimi normal 960 LEK Cmimi
749 LEK

Kullese 2 ne 1 per te lare dhe kulluar perimet, frutat nga Homezaza

Kullese 2ne1 Homezaza

Kullese 2 ne 1 per te lare dhe kulluar perimet, frutat nga Homezaza

Cmimi normal 960 LEK Cmimi 749 LEK

Hinke plastike Sanja 140

Cmimi normal 80 LEK Cmimi
62 LEK

Hinke plastike Sanja 140

Hinke plastike Sanja 140

Hinke plastike Sanja 140

Cmimi normal 80 LEK Cmimi 62 LEK

Hinke plastike Sanja 100

Cmimi normal 50 LEK Cmimi
39 LEK

Hinke plastike Sanja 100

Hinke plastike Sanja 100

Hinke plastike Sanja 100

Cmimi normal 50 LEK Cmimi 39 LEK

Kullese plastike

Cmimi normal 110 LEK Cmimi
86 LEK

Kullese plastike 

Kullese plastike

Kullese plastike 

Cmimi normal 110 LEK Cmimi 86 LEK

Kullese plastike ovale

Cmimi normal 110 LEK Cmimi
86 LEK

Kullese plastike ovale

Kullese plastike ovale

Kullese plastike ovale

Cmimi normal 110 LEK Cmimi 86 LEK